November 10, 2010

Dynas dan baby Dynas

Dynas Mokhtar, Dynas, baby Dunas, anak Dynas, comel, ibu dan anak
Dynas dan baby Dynas


dah lame tak dengar pasal Dynas kan??
now hidop Dynas dah bertiga..
hihihi
ade Dynas, ada suami and  now dah ada baby...
weee
teruja !
(aku lak yang teruja heheh)
baby kecil dia namanye..
Khyra Khalyssa ^^,
comel kan nama baby ni???
eee geram!!
cam nak cubit-cubit je pipi die!
baby,
sudi tak baby jadi anak angkat kak xila??
sudi la, sudi la~~~
wahahahahahahahh

kiranya ni baby kedua Dynas
sebab baby pertama yang meninggal dunia
bila mana tak sempat pun dilahirkan..
sobsob...
takpe,
kini ada Khyra Khalyssa 
yang tomey-tomey ni...
hikhikhikkk

ha ni plak cover terbaru Dynas.
cepat-cepat la dapatkan Media Hiburan !
huhu
nanti boley pinjam..
hahah
oh !
saya menulis tentang Dynas kerana
i am one of the fan-hard-die Dynas...
errr,, eK?
kipas-susah-mati Dynas...!
huhu




p?s: maaf ni bukan blog goxip artis....hehe 


1 comment

November 11, 2010 at 6:41 PM

mak aihhh putih macam mummy dia laa

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!