March 6, 2013

Selamatkan Krisis di Sabah, Malaysia (PrayForSabah)


Bersama-sama kita doakan keselamatan pejuang tanah air dan semua penduduk Sabah, Malaysia dan Dunia! We want aman!


Baru kaji peta Sabah haa


Tak tahu kenapa suka Sabah. Teringin nak gi jenguk rumah orang atas air tu.. Kaum bajau eh? Snorkelling kat laut biru ala-ala hijau, emm emm automatik teringat jugak dekat orang hutan dan lembu new zealand. Hehe.


Aku mahu sangat bah panjat ini Gunung Kinabalu. Yukkkk




Ps :: Alfatihah untuk perajurit yang terkorban....


12 comments

March 6, 2013 at 1:16 PM

kemudahan di sabah tak la sehebat di semenanjung, nak pergi satu daerah ke satu daerah mengambil masa berjam-jam..

pray for sabah :)

March 6, 2013 at 2:45 PM

sama laa . teringin sangat ker sabah . tapi belum ada pluang .

March 6, 2013 at 6:47 PM

huahua baru kaji peta . apaa daa _ _'

sabah cantik itu bha . jom kita

March 6, 2013 at 10:26 PM

doa agar sabah kembali aman

March 6, 2013 at 10:34 PM

takutnya sekarang nie kan..pray for sabah...

March 7, 2013 at 1:53 AM

pray for sabah, semoga semuanya selamat dan berakhir dgn cepat.

March 7, 2013 at 12:47 PM

dejavu di kinabalu -- teringin nak hanimun kat kundasang hikhik

tp tak tau la bila bleh pi

sabah mmg cantik tak payah pi jauh2 mcm new zealand tu sbb sabah pun ada -- KUNDASANG :)

March 7, 2013 at 12:51 PM

rmh sy x atas air..tp blkg rmh sy ada sungai..ada boat, jd kalo awk dtg cni, boleh bw jln naik boat g sungai tgk sungai laut hehe best snorkeling...main dgn ikan nemo ^_^

March 7, 2013 at 4:04 PM

sabah is a nice place :)

March 9, 2013 at 12:20 AM

sayang sabah...sama dgn sayang nya malaysia......

March 10, 2013 at 12:56 PM

haah, kampung atas air tu kampung bajau, mak cik kte tinggal kat kmpung atas air.. heheheh.. :)

March 14, 2013 at 9:21 PM

kampungku tuh

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!