September 6, 2013

Yay Menang Alhamdulillah

Assalammualaikum,

Baru-baru ni, tapi takdelah baru sangat, sejak Ramadhan lagi lah cerita basi ni tapi baru kesempatan nak update sekarang. Em sorryyy. Malam ni jangan lupa tengok Amir Raja Lawak dalam Super Spontan. Eh sekarang Amir Beatles lah. Tengok Super Spontan semata-mata Amir okeeehhhh. Weird tak? Hahah

Saya ni saja tak updatae entry sebab saya merupakan seorang blogger yang tiada sentuhan magik dalam menaip buat masa sekarang. Kadang-kadang blogger perlu berehat. (Alasan) Zzzzz. Atas permintaan ramai saya kembali. Lihat, dunia semakin indah sekarang tapi saya tahu kita semua sedih dengan nasib saudara kita di negara 'sana'. Kita kena yakin, senjata orang Islam ialah doa dan iman. Itu yang membezakan kita dengan 'mereka' yang kononnya hebat.


eh sumber

Berbalik kepada tajuk diatas haaa, syukur alhamdulillah saya menang peraduan, contest, giveaway dan seumpamanya. Pertama kita up dengan giveaway dari blog kisahemasputih.com. Walaupun hadiah saguhati tapi rezeki juga kan. Keduanya saya pemenang utama contest gambar di Facebook anjuran blog Tempoyak.

Saya jugak menang giveaway dari em em (tengah korek otak sebab pelupa kennn) blog Coklateyes.my dan juga contest like kat Facebook. Cuma like je boleh menang kauu. Lagi satu baru-baru ni menang giveaway anjuran Blog Asyik Maiburogu. Alhamdulillah walaupun semua hadiah takdelah beriban ringgit tapi rezeki ni kalau kumpul mahunya jadi gunung.

Tak lupa juga buat pihak Nuffnang bagi CPUV Escape - Teaser, DOVE SAMSON D, dan juga Twisties Traxxobeats. Terma kasih semua penganjur kerana memilih blog Dearxila.my. Ternyata pemilihan yang tepat. kihkih.... ♥




26 comments

September 6, 2013 at 12:53 PM

assalamualaikum yanggg. alhamdullilah. rezeki awak tu, bestnyaaaaaa :D

September 6, 2013 at 12:53 PM

congrats dear, akak tumpang happy untuk awak... ^_^...

September 6, 2013 at 1:21 PM

amboi bnyaknyer...sikit2 pun kalau dah bnyak sikit jadi la bnyak..haha...ape masha ckp ni...tahniah :-)

September 6, 2013 at 1:30 PM

trimas sista hehe

September 6, 2013 at 1:44 PM

wah tahniah.. yang segmen tempoyak tu mama tak tengok langsung sebab mama nak tarik gambar tu pun dah tak boleh kan... hihi

September 6, 2013 at 2:36 PM

yayyy ! tahniah yo.

aiskrim sepotong pliss demi meraikan kajayaan anda. hehee

September 6, 2013 at 5:04 PM

Hi..saya blogwalking kat sini...Jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...TQ for your support.

September 6, 2013 at 6:27 PM

wow banyak menang :) tahniah !!! hehehe minat amir ye :)

September 6, 2013 at 10:22 PM

Byknye menang....tahniah...

September 7, 2013 at 4:02 AM

terbaik!! Alhamdulillah =) byk mng 2..xde gmbar hadiah ke?? ho3..

September 7, 2013 at 9:48 AM

wahhhh tahniah ya.... rezeki tu...

September 7, 2013 at 11:16 PM

tahniah..rezeki tu :)
itu lah kalau dh masuk dunia blogging. mcm2 dpt

September 8, 2013 at 8:24 AM

Tahniah.. :-)

September 8, 2013 at 9:07 AM

salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

September 8, 2013 at 9:27 AM

salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

September 8, 2013 at 11:20 AM

banyak tu.. mintak belanja coklat bleh? hehe

September 8, 2013 at 1:04 PM

alhadulillah, rezeki tuu :)

September 9, 2013 at 12:10 PM

tahniah.. murah rezeki.. :D

September 9, 2013 at 12:41 PM

wah best tu,xila!tu yang syok jadi blogger,kan he3..

September 9, 2013 at 1:31 PM

Laaa... tadi ingatkan Amir menang ke apa hehe
Tahniah yeh Xila

September 9, 2013 at 3:58 PM

tahniah mmg rezeki kita lah tu !

September 9, 2013 at 11:28 PM

banyanya menang!!! tahniah dear :)

September 10, 2013 at 12:54 AM

tahniah.. rezeki tengah masyuk tuh..

September 10, 2013 at 3:30 PM

ops menang yer?terbaiklah xila ehehe :p

September 11, 2013 at 9:58 PM

Alhamdulillah menang ye xila..rezeki kan

September 11, 2013 at 11:41 PM

Alhamdulillah murah rezeki xila..

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!