September 7, 2012

Snap Snap Gunung Digondol

Assalammualaikum,


Kala ini tengah taip jam 02:47 pagi bersamaan detik diri ini tak boleh tido akibat paranoid. Paranoid apa? Haa itu yang kita tak tahu..

Sambil drive sambil snap picture? Ada bran?


1b04fe28
'Sedangkan gunung digondol,apatah lagi manusia.' - Karam Singh Wakaka 



Patutnya tajuk berita ni Snap Snap Riang Time Tengah Drive Bersama Zila Manaf. Malangnya satu folder koleksi gambar den dah hilang. Suka amik gambar tengah drive. Lebih-lebih lagi bila nampak gunung-ganang di sekitar rumah. Gambar kat atas tuh hari-hari lalu situ. Makin lama makin terhakis gunung tu. Kesian monyet-monyet kat hutan terpaksa survive duk kat bandar!




Ps :: Sape teringin dalam bloglist saya sila kemukan di ruangan komen kencang.

Pss :: Sekarang nih gemar bersnap bagai. Sebab ada domain sendiri mungkin? 


28 comments

September 7, 2012 at 8:47 AM

sy teringin blog list..XD

September 7, 2012 at 9:14 AM

dah last2 baru perasan...wahhh dah ada domain sendiri. 1 perubahan...hehe.


lama tak singgah sini...hai zila selamat hari raya.

September 7, 2012 at 9:51 PM

zz nk ada dlm bloglist blh? hehe.. syg nya koleksi gmbr dh hilang...

September 7, 2012 at 10:25 PM

thniah boleh memandu sambil snap gambar..

September 7, 2012 at 10:37 PM

lu nak cakap kepala gua gondol eh?

September 7, 2012 at 10:41 PM

wah ..lawanyeeeee ..
berani btol ! :D

September 7, 2012 at 11:39 PM

lain macam jer...monyet2 duk ke bandar...hehe

September 8, 2012 at 12:48 AM

wah..rajin amik gambar..nie area mana?ipoh eh..tula memang gondol dah bukit skunk..rakus nak wat pembgunan..

September 8, 2012 at 7:25 AM

sama.suka jugak ambik gambar time dlama kete.lagi2 bila nampak hijau jea.cantik.

September 8, 2012 at 9:35 PM

1. tangkap gambar sambil drive cool
2. err. domain sendiri pun cool
3. anda lagi cool.


hai. :p

September 8, 2012 at 9:38 PM

satu persoalan..
kalau tak digondol camne nak membangun?

September 8, 2012 at 10:44 PM

haha..kalau bloglist piko pun nk

September 8, 2012 at 11:19 PM

kang nanti takut ke longkang je smbil snap pic.bhyee tuh. kesian alam skitar kte =.=

September 9, 2012 at 2:45 AM

memandu x pegang stereng ka? huhu.. nak jugak bloglist =)

September 9, 2012 at 12:06 PM

wah syoknyee ada domain sendiri jeles jelesss

September 9, 2012 at 3:10 PM

pe mksd domian sendri ek??? =) hiihihihih

September 9, 2012 at 3:49 PM

ok..saya nak masuk bloglist kat sini bole? sebab nama kita hampir sama.hahaha

September 10, 2012 at 12:11 AM

smkn mmbangun smkn tergondol. eh?

September 10, 2012 at 12:26 AM

selamat berdomain :)
ejejejeejje..

September 10, 2012 at 12:40 AM

Bahaya tu.. lainlah org lain yg tlg drivekan itu aku pun berani xD

Saya nak masuk bloglist!

September 10, 2012 at 9:48 AM

cantiknya...mcm lukisan...

September 10, 2012 at 2:00 PM

masukkan link akak tau..haha...


**hari tu ada gak tanya blogger syafiq psl domain...kedekut plak nak renew2 bagai...

September 11, 2012 at 12:16 PM

zila,wuu dah pakai domain dotcom dah..jeles ni,grr..

September 11, 2012 at 7:12 PM

oh no ...
kesian gunung tu

September 11, 2012 at 9:06 PM

wahhh sempat lg tu snap pic yer... :)

September 11, 2012 at 10:44 PM

salam kenal2 sis


thanks dtg jengah ke blog hamba yg merapu byk tu hehehehe


bagus tu. lets say, biar gambar yg menceritakan segala2nya.

September 12, 2012 at 12:14 AM

slmt mlm..

September 13, 2012 at 8:52 AM

anda orang pertama yg cik scya akan elak utk naik kete sama2 hahaha

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!