January 24, 2013

Alhamdulillah..Bahagia Bagaikan Permaisuri

Assalammualaikum,

Selepas sebulan lamanya, masalah domain address error kini kembali okay. Alhamdulillah. Tak tahulah celah mana error. Settingnya kah, wayarnya putuskah, atau sebelum setting lupa baca bismillah? Haa... Mujur ada adik shida tolong betulkan setting yang error tu. Makaceh ya..

Oleh itu, kepada orang ramai semua (pembaca), bolehlah copy url kami iaitu dearxila.my dan letaklah molek ke bloglist kamu sekalian ya. Promo promo. Lai lai... Hehe.

Insyaallah bloglist kami yang dulunya hilang kini akan kembali pulang setelah kami ingat dan cuba nak ingat, kami akan letak balik. Masalah pemparitan blog ini bakal dibaik pulih, kata Permaisuri Xila berhubung isu tersebut. So siapa rasa nak exchange link bagitau ya. Maaf tajuk terlampu.



Eh macam ada benda lagilah nak dicerita tapi dah tak ingat. Nanti update lain lah apa susah. Harini pihak Nuffnang yang supportive telah bagi CPUV/BE lagi. Apa kata hangpa semua like iklan POPULAR kalau terserempak ya. Makaceh...






Ps :: Jom selawat ke atas Nabi Muhammad s.a.w banyak-banyak.


21 comments

January 24, 2013 at 4:13 PM

Salam maulidur rasul

January 24, 2013 at 4:43 PM

@Rapunzeel Cikilolo
salam maulidurrasul juga :)

January 24, 2013 at 4:58 PM

nasib baik boleh betulkan balik. Salam maulidur rasul :)

January 24, 2013 at 4:59 PM

Kemaen bahagia bagaikan permaisuri. Hehehe. Syukur la blog dah okeyyy! Naseb baek ada org tolong kannn?

Selamat bercuti Xila untuk hari ni :D

January 24, 2013 at 10:05 PM

baiklah permaisuri. jangan lupa lawat kawasan esok lusa ye. haha :D

January 24, 2013 at 10:19 PM

wahh... tahniah ye.. ;)

January 24, 2013 at 10:28 PM

@ct kektus
amboi ai murka kang...

@kak liyaa
makaseh nak 10 derham

@zwan
hoyeh walaweh yehh gongxi2

January 24, 2013 at 11:47 PM

Salam Maulidur Rasul :)

Btw, seronoknya dtp BE from nuffnang.. semoga bertambah2 rezeki hihi ;)

January 24, 2013 at 11:56 PM

untunglahh sis dapat BE lagi hahaha :) salam maulidur rasul :)moga kita dapat jumpa dengan Rasulullah kat akhirat nanti^^

January 25, 2013 at 12:33 AM

@FarhanahAdzlan
slm maulidurrasul juga

January 25, 2013 at 12:36 AM

benci nuffnang ..hmmm

January 25, 2013 at 12:53 AM

@Rapunzeel Cikilolo
patutlah lama xade :)

January 25, 2013 at 12:05 PM

wah. dah berdot dot dot my. tahniah zila :D

satu perkembangan yg baik.

January 25, 2013 at 1:44 PM

ingatkan bahagia kenapa tadi hehehe.

January 25, 2013 at 8:30 PM

Wah! Dapat BE.. Tahniah..! ^_^

Psssst! Zila pegi ke program GCAP tu ?

January 26, 2013 at 11:12 AM

tahniah. best nyer dapat be

January 27, 2013 at 12:19 AM

untungla dia dapat be..hehe

January 30, 2013 at 12:24 AM

bestnye de BE masuk ^^

January 30, 2013 at 1:12 PM

Nuf dah merajuk dengan kita.. sobss~

January 30, 2013 at 3:01 PM

tahniah zila :)

January 30, 2013 at 8:52 PM

tahniah sbb dipandang oleh nuffnang..hehe

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!