January 22, 2013

Tips Nuffnang : Berapa Lama Tempoh Iklan CPUV/BE Nuffnang

Assalammualaikum,

Selalunya kalau korang dapat iklan CPUV/ BE dari pihak Nuffnang, berapa lama ianya akan kekal dalam blog korang? Seminggu? Tiga minggu? Berbulan-bulan lamanya?

  Sign up Nuffnang now.

Beberapa hari lepas ada hantar tiket kat pihak Nuffnang. Saje nak tanya dan manja-manja dengan Nuffnang. Saya tanya pasal CPUV/BE. Yelah tertanya-tanya juga berapa lama selalunya iklan CPUV/BE lekat dalam blog kita. Kalau dapat lah. Kalau tak dapat-dapat lagi try [Tips & Trick Dapatkan CPUV/BE Nuffnang](click). Tapi kalau dah dapat macam mana nak biarkan ianya stay lama dalam blog kita kan... Itu belum khatam. Ngee.


Pihak Nuffnang reply.
(Click untuk tumbesaran)


Tempoh iklan CPUV/BE bergantung pada pihak pengiklan. Suka hati depalah nak bagi 2 minggu ke, berbulan ke, bergantung kepada prestasi blog kot. Aah kot. Kot la. Ok lah nak hantar lagi tiket macam mana nak mengorat CEO Nuffnang. Ehhh

Sesiapa yang belum mendaftar Nuffnang, layarilah ke www.nuffnang.com.my. Kbai.



15 comments

January 22, 2013 at 10:45 AM

:) kdg kejap je die singgah.. kdg ada yg lama singgah tp tak dipaparkan.. tetiba bru terpapar :)

January 22, 2013 at 10:48 AM

@nanieybarnieylurviey
kadang kite kena paham nuffnang team tak cukup kakitgn letew ehh ;p

January 22, 2013 at 1:05 PM

toi tu..ikut pengiklan..ada brbulan2 gak..

January 22, 2013 at 1:21 PM

info yg sangat bagus

January 22, 2013 at 1:49 PM

xperasan sgt...hehe...sbb jarang bukak nuffnang...anyway thanks for the tips tau!!!! take care!!

January 22, 2013 at 2:25 PM

klu ceo dia laki xkan sye nk ngorat jgk? huk3 xD

January 22, 2013 at 3:50 PM

Aj tak berapa nak amik port pun..
hehheheheh..

January 22, 2013 at 8:50 PM

Untung la boleh dapat kempen2 dr nuffnang ni, WO tak pernah dapat pun dr Nuff.. :(

January 23, 2013 at 1:07 AM

tak pernah dapat BE lagi tapi selalu dapat kempenn je hahaha. Dapat bilaa tak update blog hahaha

January 23, 2013 at 1:36 PM

Tips Nuffnang : Berapa Lama Tempoh Iklan CPUV/BE Nuffnang

January 23, 2013 at 4:43 PM

tersinggah kat sini. hee

http://ainmahsuri.blogspot.com/

January 23, 2013 at 5:12 PM

hebat5 ehheh

January 24, 2013 at 2:27 AM

mcna plak nak tau dia melekat kat blog kita?

January 25, 2013 at 12:36 AM

tak nak baca -,-

September 1, 2013 at 8:57 AM

morning dear :)
PG pun ada tertanya2 benda yang sama.
thanks for share :)

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!