July 9, 2013

Blogger-blogger Sweet ❤

Assalammualaikum,

Ya Allah sweetnya blogger-blogger sweet ni join Giveaway Blog Dearxila haritu. Ya haritu beberapa bulan lepas sempena hari lahir blog ni yang ke 3. Ya ya ya rasa bersalah bila lambat pulak nak bagi hadiah review ni atas masalah-masalah teknikal. Tapi dah janji nak buat jugak review ni sebelum Ramadhan tiba. Alhamdulillah Allah makbulkan. 

Mari follow blogger-blogger sweet ni. Amaran sebarang alahan ke atas kencing manis adalah tanggungan sendiri. Kami blogger-blogger sweet hanya mampu mendoakan kesembuhan anda. Ngeee


 A sweet cookies like you *Google


Adik ni rajin join segmen dan giveaway rupanya berdasarkan entry-entry terdahulunya. Tapi nak kata ada blog lain, tak nampak lah pulak kan. Nampak gayanya adik ni baru sangat dalam dunia blogging. Template dia pon kemas, puti suci gitu..Teruskan ber-blogging adik. Kalau boleh buat entry yang lebih hebat-hebat ya. Hehe

Adik sweet17 ni gadis keturunan cina dari Penang. Template blog adik ni serius kiut dan kemas. Semua main dengan warna asas putih nampak? Hee. Lagi satu walaupun muda tapi gila banyak tutorial dia ada. Rasa macam ehh banyaknya ilmu dia. Tapi oke what. Nak seribu daya, barulah ilmu penuh di dada. Gituu

Adda ni asal dari Terengganu boh. Baru nak masuk alam menara gading nampak gayanyanya. Template adik ni oke la oren-oren gitu. Teringin nak blend warna oren jugak. Hebat jugak adik ni, dalam satu-satu masa, 21 visitors datang mai lawat blog dia tau...

Adik Mira ni masih belajar. Kiut sangat template blog dia dengan pink-pink lembut. Dah nak masuk 2 tahun adik ni berblog. Tapi kalau boleh kurangkan bahasa yang ala-ala 'aq, unx, sk' walaupun dalam mesej peribadi. Teruskan semangat untuk berblogging!

Zalia ni masih belajar di UITM. Seorang yang rajin join segmen dan giveaway dan sekarang dia pon tengah menganjurkan satu segmen review blog. Jemput-jemputlah join sebelum terlambat. Hehe Tapi template blog adik agak serabut jugak dengan widget yang tak perlu rasanya. Tapi terpulang pada kesukaan pemilik blog kan :)

 Blog ni banyak bagi tips dan pengajaran. Rasa baguslah semua input yang dia kongsikan. Walaupun pemilik blog ini agak misteri nusantara, yang penting penulisan kita yang akan dihisab kan. Bab-bab fofular ke, tak akan diangkat darjatnya ya.

Seorang staff nurse yang pemalu. Bak kata beliau uhuk. Blog dia okela dengan kekemasannya, simple dan senang nak loading. Melalui blog dia baru tahu yang apek bakal jadi ayah. Huhuhu. Nampak sangat Nadh lama tak update blog...

Akak ni seorang ibu dan juga pembekal barang-barang kecantikan dan kesihatan yang aktif you. Macam mana bahagikan masa? Haa pm la dia kat FB. Yang penting dia ada jual bedak sejuk Tanaka. Saya mahu satu! Huhu.




Ps :: Salam Ramadhan kawan-kawan :)



24 comments

July 10, 2013 at 12:17 AM

wahh bestnye kena review :)

July 10, 2013 at 9:42 AM

hai dear.. sis baru tebaca entry awk nie.. hehe thanx sangat sebab review blog akak.. hehe nak bedak tanaka x? hehe insyaAllah,sis bg.. nak tak? hehe pm akak details awk kat fb ye.. akak nak bg satu.. huu

sebelum tu,jom join ga nie sayang.. bnyak duit raya nak bg hehe

http://nooramyma.blogspot.com/2013/07/siapa-maw-duit-raya-rm50.html

July 10, 2013 at 9:45 AM

dear,pm di fb akak tau untuk bedak tanaka.. jan lupa join ga tu.. hehe ni link fb akak..

https://www.facebook.com/amy.mahadi.71

July 10, 2013 at 11:16 AM

Review blog rupanya... Meh le review blog okje

July 10, 2013 at 11:28 AM

kalu akak nih msti bkn blogger2 yg sweet... maklum udah tua heheheh

selamat berpuasa dik

July 10, 2013 at 11:41 AM

blog akak xder ker?haha

July 10, 2013 at 12:04 PM

untunglah direview :D

July 10, 2013 at 12:11 PM

Salam ramadhan...selamat berpuasa xila...eeehhn aeon erk? Bukan eon? Ekekkee...maaf la...xpndai...

July 10, 2013 at 12:19 PM

pakat sweet belaka ni..hihi..

slmt berpose..

July 10, 2013 at 12:20 PM

salam ramadhan.. rajinnya review blog.. :D

July 10, 2013 at 12:35 PM

rajinnye la paris review

:)

July 10, 2013 at 12:53 PM

Saya suka tengok yg sweet2 (maksud saya makanan...), tapi tak boleh sentuh banyak2, takut kena sweet urine..hehehe...

July 10, 2013 at 1:02 PM

mungkin aku tersenarai dalam blogger2 ganteng.Atau mungkin dalam blogger comel?atau mungkin 'Blogger Ni Comel Shenshangat Nak Cubit Pipi Boley?' :P

Selamat berpuasa xila oi.Jangan nak takung air liur basi sangat kat opis la ye :P

July 10, 2013 at 1:24 PM

semua blogger kat atas tu sy xkenal lagi..huk3.. >.<

July 10, 2013 at 1:41 PM

Tengok gambar cookies ni kat google+ terus tergoda..nway selamat berpuasa xila...

July 10, 2013 at 1:55 PM

rajinnya mereview

:P


sayammmm selamat berpuasa :)


jgn ponteng ehhh :P

July 10, 2013 at 2:08 PM

okey nak pergi terjah satu-satu.. hehehehe

July 10, 2013 at 2:20 PM

semua blogger2 terbaik yer

July 11, 2013 at 9:56 AM

Tedi pun sweet jugak :) hehehe

July 12, 2013 at 1:18 AM

apasal nama aku takda? yang penting untuk blogger2 hensem lepas nih mesti ada nama aku ya :) K bye!

July 12, 2013 at 1:46 AM

wah tahniah kpd mereka2 yg direview di atas...

July 12, 2013 at 9:18 AM

mmang soooo sweeett! hehe ;p

July 13, 2013 at 3:54 PM

sy ada join x segmen awk aritu? :P
jap lg sy nk terjah diorg smua..nk kenal2 :)

July 15, 2013 at 5:19 PM

mama nak terjah blog dorang lah..

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!