August 26, 2013

Dapat Voucher RM 50 Dari Zalora Malaysia

Assalammualaikum,


Dapat voucher dari Zalora Malaysia bernilai RM 50. Jumlah yang banyak bukan? Tak disangka pihak Zalora sendiri yang hantar email untuk bekerjasama dengan blog Dearxila.my. Alhamdulillah. Kata Zalora, mereka berkenan dengan entry saya mengenai baju kurung. Rujuk entry ni. Hahah malu rasanya baca entry tunggang terbalik tuh. Dorang buat research mengenai fesyen kat Google kot. Terima kasih ya team Zalora Malaysia. 

Pada mulanya, ingatkan spam email tau tapi pelik jugak sebab dorang sertakan sekali link entry blog saya. Lepastu terus Google kot-kot ada blogger lain dapat invitation dari Zalora jugak. Perhh rupanya berderet blogger yang dah lama bekerjasama dengan mereka. Sekitar awal hingga pertengahan bulan 2013 lepas, Zalora banyak bekerjasama dengan blogger. Saya je yang lambat dan tak tahu sebab masa tu tak aktif blog.


Email dari pihak Zalora


Takut jugak nak bekerjasama sebab kalau kena tipu macam mana? Kerjasama Zalora dengan blog Dearxila.my diwakili Nadirah Adam. Ini lagi cuak sebab personal person dari Zalora yang email. Ditambah dengan domain email dari Zalora Singapura. Walaupun Google sebelum ni rata-ratanya hampir semua blogger berinteraksi dengan domain email team Zalora Malaysia, hmm redah jelah. Mungkin dorang dah upgrade sistem email dorang kot kennn. Maka terhasillah entry kerjasama dengan Zalora. Rujuk sini.

Akhirnya dapatlah hadiah voucher RM 50 dari Zalora Malaysia. Cuak masih belum habis sebab validkah voucher ni? Dalam email, dorang kata valid sampai 2014. Terus skodeng website Zalora untuk try voucher code yang diterima dan akhirnya barang yang dibeli secara online selamat tiba di rumah dalam masa satu hari selepas pembelian disahkan. Nak tahu barang apa yang saya beli? Next entry boleh? Pinky promish hehe

Dalam banyak-banyak carian Google mengenai kerjasama pihak Zalora dengan blogger tadi, ada satu blogger ni jenis tak de sivik tau. Yelah Zalora dah bagi voucher kat dia tapi kemain kutuk tanpa tapisan pasal khidmat dan servis di Zalora. Katanya, berterus terang. Tapi berlapik boleh? Dalam menulis ada gaya dan caranya...







19 comments

August 26, 2013 at 9:36 AM

nak jugak voucer rm50.. nak beli kasut baru kat Zalora... Hehehehe =p

August 26, 2013 at 11:10 AM

wah.. tahniah, makin maju dlm blogging.. rezeki tahun ni.. smoga terus maju

August 26, 2013 at 11:26 AM

tahniah....rietta powna da try dulu...dapat gak vouchernye...dah abis guna pown barangan nye...

August 26, 2013 at 11:44 AM

tahniah xyla.. :D

August 26, 2013 at 12:29 PM

yui pnh dpt beli purse..tp tak guna lg smpaa skg..kih2.

August 26, 2013 at 2:07 PM

yippie.,...besdtnyer dye....congrats :-)

August 26, 2013 at 3:11 PM

bestnya dapat voucher ..

August 26, 2013 at 3:37 PM

alhamdulilah ..tahniah ..hebat tu :) maknanya jadi perhatian

August 26, 2013 at 5:09 PM

Assalamualaikum awak. wahwah bestnyaaaa. dapat beli dress ke kasut ke cam best ni :)

August 26, 2013 at 7:56 PM

wah.. tahniah la xila.. bukan selalu rezeki nak dtg bergolek.. hoho.. jelesnye...

August 26, 2013 at 8:55 PM

hu3 tahniah =) org kata rzeki xila la 2..

August 27, 2013 at 2:22 AM

wah tahniah2! deno tak pernah dapat.. hihi^^

August 27, 2013 at 8:24 AM

BOLEH LE BELANJA SEPASANG KASUT.. :D

August 27, 2013 at 8:33 AM

alhamdulillah rezeki :)

August 27, 2013 at 9:30 AM

beli apa ? beli apa ? hahaa *kepochi. :)

August 27, 2013 at 2:38 PM

tahniah yer !

August 27, 2013 at 4:32 PM

Tahniah. Mieya pon ada juga dapat hari tu.. hehehe

August 27, 2013 at 11:08 PM

Tahniah dik

September 4, 2013 at 12:20 PM

wahhh..bestnya dpt voucher zalora, dpt bekerjasama pulak tu :)

tahniah2 hehe

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!