August 25, 2010

Vampires Suck | Kelakar Gila


vampire sucks, vampire sucks movie, funny, vampire sucks poster, filem vampire, filem kelakar


hahahaha...gelak guling2~~ tgok poster pon dah nk gelak2 guling2. ni kan pulak nak masok panggung kan...(wonder cmne la kt panggung t ^^,) disebabkan aku dah tgok sume citer twilite tu (eh breaking down je blom lagi...) so muvee ni aku mesti tgok jugak !! heee

bukan ape, twilite 1&2 je best! yang eclipse (twilite 3) tu tah hape2 tah... dah mcm citer lucah pon ade. tgok ngan pakwe????! aihh lg la berahi. hihi. naseb baek tgok ngan si momok. tak saba nak tgok breaking down (twilite 4)?? harap2 hebat! hurm wait n see jela~

ala dah agak mesti citer cm bodow2 macam scary muvee dan horror muvee(versi indon). atleast boley gelak2 then kasi execise pewot. bagi vibrate2 hilangkan lemak...huaaaaA~

sila la tengok preview nye...

sori guys xdpt nk share sbb utube kna block.

jom tgok wayang~ ^.<

2 comments

August 26, 2010 at 1:18 PM

ari ni kua kt wyg kot...stress!!! ak blk kdah ri ni....so tataw bile ley tgk....mmg bodo cte nye...tak saba gak nk tgk...

September 24, 2010 at 4:37 PM

kelaka cite ni siyes..hehe

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!