August 26, 2011

"The Partner" Release on Maaduu

Assalammualaikum,


The Partner! Ohh lupa entry ini khas untuk peminat K-Drama je. Yang minat cerita melayu petang-petang  pergi tempat lain eh. Hehe. Sekarang ini, The Partner dah keluar dalam Maaduu Jahh oi! Bagi yang ketinggalan belum tengok, it's show time...

Apa itu Maaduu? Bagi yang ketinggalan sikit (hehe), Maaduu ini sebuah portal online. Korang boleh tengok cerita Korea secara percuma dan tanpa iklan. Tak payah donlod-donlod dah. Tapi hanya untuk mereka yang mempunyai line internet berkelajuan cahaya! Pergi je ke .....




Sign up dulu bagi yang belum. Pastu bolehlah tengok The Partner dengan senang hati. Dan banyak lagi cerita dan bank music yang boleh di skodeng kat Maaduu ni. Tapi yang terbaiknya sebab The Partner release hari ni lah! Yup 26 August 2011. Dah lama tunggu saat ini. Ada Lee Dong Wook!!!!! (histeria...)

Tapi tak tahu sebenarnya cerita ni best ke tidak. Selagi Lee Dong Wook yang berlakon haruslah best kan! Tengok muka dia boleh cair kot. Ala hero dalam cerita My Girl tu. Sebenarnya cerita My Girl tu cerita korea pertama yang aku tonton kat 8tv dulu. Penuh kot bilik tv time kat Matrix dulu. Dah setengah episod baru aku sempat tengok. Jatuh cinta pandang pertama kat Lee ni terus tengok. Orang lain dah maju tengok Full House sume, tapi My Girl aku yang pertama. Hish.

Cerita tahun 2009 rupanya. Ah tak kisah. Janji ada Lee Dong Wook.Nampaknya tumpuan akan ditumpukan pada cerita ini. Masa terhadap Cityville dan blog akan dikurangkan. Jumpa lagi di hari kesenanganku! Macam biasalah cuma 16 episod je...Jom tengok!



ps :: Korban masa..




12 comments

August 26, 2011 at 12:56 PM

kalo tenet slow xdpt la eh..
singgah n follow cni..

August 26, 2011 at 2:13 PM

ehem..suka korea eh..salam syawal

August 26, 2011 at 2:20 PM

saya respon je taw...hee~

August 26, 2011 at 2:53 PM

wahh, mesti tgk ni.. =)

August 26, 2011 at 3:05 PM

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/08/ga-pertama-dari-cik-may.html


hey kamu ditag di situ ya!

August 26, 2011 at 4:21 PM

owhh Lee Dong Wook comel kot!
terime kaseh singgah blog cik ana :)

August 26, 2011 at 5:10 PM

yeaah!! dong wook berlakon! \\(^-^)// i loike~ :p

August 26, 2011 at 7:14 PM

laki tu cite my girl kan? best tak cte ni? nak tgok lahhh ^^

August 27, 2011 at 1:48 PM

awak , kite baru beli cd uhh . tenggsss suggest kan (:

August 27, 2011 at 2:22 PM

oh oh korang sume mmg terbaekkk
hidup LEE!! hehe

August 28, 2011 at 11:03 PM

ceghite nih best~ hehe

August 29, 2011 at 11:31 AM

bru tgok 1 episod...keke

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!