September 1, 2011

Blogger.com Dah Naik Taraf !!!

Assalammualaikum,

Mak aihhh, Blogger.com dah naik taraf lah. Taraf yang menyusahkan atau aku yang masih terkial-kial? Cuba tekan cadangan yang diusulkan di dashboard.  Tengah menggodek-godek tahap taraf yang dimaksudkan. Warna oren. Kurang warna juga. Alaaa nak yang dulu!!!

Err boleh patah balik tak. Boleh install yang dulu tak?? Blogger.com pon nak maju jugak dol...Macam Facebook. Tak apa. Usaha mengupdate blog akan berganda. Majulah Blogger.com untuk dunia blog. Tak kan lah di takuk yang lama kan.

Yeahhh. Entry pertama. Selamat Hari Raya ke-3!



ps :: Ke aku yang baru tau pasal ni?
UPDATE :: Boleh switch yang asal lah!!! Aku tak ready mental lagi...



12 comments

September 1, 2011 at 4:31 PM

Bagi aku okeh je :)

September 1, 2011 at 4:39 PM

oh yeahhhh @___@

September 1, 2011 at 7:23 PM

try jer la...mcm FB gak...t lame2 kalih r

September 1, 2011 at 7:50 PM

salam raya, jemput join contest raya ni http://zulzol.blogspot.com/2011/08/hari-raya-photo-contest-2011.html sambil2 BW sesama orait :-D

September 1, 2011 at 8:49 PM

@HAFIZ ROShDi
ohohoho ttp xbest....ngeee

September 1, 2011 at 8:49 PM

@Muhamad Zulkarnain
thx. InsyaAllah...

September 1, 2011 at 9:34 PM

janji still free..hehehe

September 1, 2011 at 9:52 PM

oooookey ler tewww

September 1, 2011 at 10:55 PM

haha..dah tahu dah.. tapi aku tak guna pun.. macam sama je function dia.. baik guna yg skarang ni.. ok je..

September 2, 2011 at 8:27 AM

dhiya pun tercuba upgraded version tu. mungkin tak best sebab kita tak biasa lagi. nasib boleh balik ke version awal. hehe!

September 2, 2011 at 9:10 AM

@Zul Fattah
mmg same, tp acane nk ckp ye...errmmm huhu

September 2, 2011 at 9:11 AM

@:: Dhiya ::
tulah msa sign up blog ni dulu pon kite xbiase kn, lme2 ooookey ler tewww

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!