November 22, 2011

Twilight : Breaking Dawn Part 1

Assalammualaikum,


Menyampah pulak Twilight ada banyak sequel. Rasanya antara cerita orang putih paling mengarut (kot). Dulu memang ikutlah Twilight nih. Dari sequel Twilight yang pertama, tapi bila dah filem ke tiga, macam buang masa walaupun mengharapkan dorang bagi lebih dari diharapkan. Dah tak teruja pun Twilight keluar panggung.


Yang dirasa makin lama, makin tak bawak pengajaran pun cerita nih. Adegan ghairah/ tak senonoh je lebih.  Menyampah dengan Bella yang asyik tak sabar nak 'berasamara' dengan Edward. Buat remaja tu, mungkin Twilight nak dijadikan contoh untuk cinta sejati mereka (konon). Pernah dah alami fasa tuh. Buang masa jelah nak.. 




Tak sangka Twilight kali ni “Breaking Down” Part 1. Confirm ada part two nanti. Yang penting korang dah tengok Vampire Sucks? Filem ni seriyus perli Twilight kaw-kaw. Filem ni pun takde pengajaran, tapi idea yang dorang sampaikan tu memang terbaiklah. Mungkin kritikan terhadap Twilight ni agak klise. Tapi ni pandangan peribadi je. Cinta sejati? *tangan didada mata ke atas.






Ps :: Tak sabar pulak nak tengok KL Tak Gangster. 


7 comments

November 22, 2011 at 11:29 PM

ade ke kl tak gangster?

November 23, 2011 at 12:27 AM

aku tengok twilight yg 1st je. bila ada sambungan terus aku malas nak tengok. serabut plak panjang2 cerita dia. cambosan je. hehe

kl gangster wajib tngok. hehe

November 23, 2011 at 12:42 AM

twilight ngan gerak khas tu sama pengarah ke?

November 23, 2011 at 1:09 AM

hahha..
tapi tengok iklan mcm best jerk. :)

November 23, 2011 at 2:49 AM

KL tak gangster? ade ke? sape berlakon?

November 23, 2011 at 8:31 AM

hehehehe..jgnla menyampah..hehehe

November 23, 2011 at 8:39 AM

kiter suka la twilight.kbai.

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!