November 23, 2012

Jadual Perlawanan Piala Suzuki AFF 2012, Kumpulan B

Assalammualaikum,

Piala Suzuki AFF 2012 bakal beraksi pada Ahad ini 25 November 2012, dimana aksi sulung Malaysia bakal berentap dengan musuh berjiwa singa laut iaitu Singapura. Harimau Malaya vs Singa Laut. Duhhh marah warga singapura kalau baca entry ni. Ada peminat Singapura yang baca ke? Tettt

Jadual Perlawanan Piala Suzuki AFF, Kumpulan B :

25 November
Indonesia lwn Laos (6ptg, Std Nasional Bukit Jalil)
MALAYSIA lwn Singapura (8.45mlm, Std Nasional Bkt Jalil)

28 November
Indonesia lwn Singapura (6ptg, Std Nasional Bkt Jalil)
Laos lwn MALAYSIA (8.45mlm, Std Nasional Bkt Jalil)

1 Disember
Singapura lwn Laos (8.45 mlm, Stadium Shah Alam)
MALAYSIA lwn Indonesia (8.45mlm, Std Nasional Bkt Jalil)


Click untuk matang.

Ni kalau aku stay KL ni maunya pergi stadium bawak cekodok goreng. Bukan obses tapi entah jiwa Malaysia katanya. Haritu Malaysia lawan Bangladesh emosi habis tweet-tweet gua. Tapi macam tu lah manusia. Kalau hebat dipuji, kalau lemah dicaci. Kalau tak nak kena caci, performlah habis-habis. Segala komen peminat kenalah ambil pengajaran dan azam. Ye dak?


Apa-apa pun, cayok-cayok Harimau Malaya go, go, go!
Piala Suzuki AFF tu ape?
Haa nilah dia orang perempuan. Hehe.




Saya Zilah Awang melaporkan untuk Zila Tv. Ahak


11 comments

November 23, 2012 at 4:08 PM

kalau tak salah kite AFF tu Asean Football Federation


harap tak jadi mcm dua tahun lepaslah, tuduh2 pakai bomoh la apelah.haish -_-

November 23, 2012 at 4:39 PM

kakaka ye zilah awang
majula sukan dgn milo

November 23, 2012 at 9:40 PM

gua tak minat bola. saje bg tahu. hahaha

November 24, 2012 at 6:59 PM

harap2 boleh tengok, hehe..
die ada siar kat tv tak ea?

November 25, 2012 at 8:35 AM

yeah! chaiyok2 harimau malaya.. malam nie semua melekat depan tv. :) hope kali nie harimau malaya beraksi dengan gagahnya.

November 25, 2012 at 3:32 PM

lawan singapura... blh tahan gak team tuh xD

November 26, 2012 at 2:12 AM

Alolo terkalah plak.. Xpa2.. Teruskan support harimau malaya! Aummm!

November 26, 2012 at 10:46 AM

kalah pon ! haha

November 26, 2012 at 11:35 AM

sakit jiwa kejap tengok bola semalam, huhuhu~

November 26, 2012 at 11:37 AM

sakit jiwa kejap tengok bola semalam, huhuhu~

November 26, 2012 at 10:51 PM

malaysia dah kalah da semalam. hukhuk

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!