October 7, 2012

Dara - Fatin Liyana

Asalammualaikum,

Baru beli majalah Dara keluaran October 2012 dimana cover girl nya adalah Fatin Liyana. Tak pasal-pasal beli majalah Dara ni sebab, sebab, sebab, ENTAHH.... Sokong blogger agaknya. Yelah beli majalah Dara ni boleh bilang dengan jari kaki kot. Setahun dua tiga kali je. Majalah lain langsung tak pernah beli. (Kah kah).

Ingat nak beli majalah Hijabista. Asyik dah habis je. Laku benor. Nak lah usha sikit apa yang best dalam majalh tuh kan. Teringin lah jugak nak berfesyen-fesyen up-to-date. (Kah kah).


Dara Oct 12

Apa yang menarik dalam majalah Dara nih? Paling suka baca part 'Cili Padi Lambatkan Kedut'? Sekarang memang gila geget cili padi. Belajar dari BFF lah nih. Dulu kemain takut nak gigit cili padi. Sekarang dah makan ruji. Orang kata makan cili boleh kurus. Bagi perut yang tak tahan tuh jangan amalkan. Macam saya. Dijadikan cerita semalam order Nasi Goreng Kampung Cili Padi. Alhamdulillah sedap gila tapi esoknya ke bilik air. (Kah kah)


 
Semoga kita semua dapat manfaat dalam setiap pembacaan kita. Amiinn..
Ps :: Hati-hati hati...



13 comments

October 7, 2012 at 11:07 AM

puaskan makan pedas.tetambah kalau sampai tahap klimak basah kepala sampai tergaru-garu gatal kepala.

lapaq nasek lemak.

October 7, 2012 at 12:38 PM

lepas habis kelas hari khamis tu pi pekan nak beli majalah keluaran oktober. tp semua kedai buku belum dpt buku ne lg. nana mmg pembaca setia dara.com hee, best!

October 7, 2012 at 1:24 PM

hahahah...org ngori n melako jo tahan makan cili ni haaa.

October 7, 2012 at 1:28 PM

erk terseksa kot nak makan

jage2 kang buasir takpon apendiks

jgn seksa diri kalo nk cntik skalipun

#xnk join segmen?

October 7, 2012 at 1:51 PM

Pegang gak majalah ni masa g kedai hari tu sebab cover gurl dia FL tapi tak beli sebab.... er, saya anak teruna takleh beli majalah Dara. :p

Lagi jarangbeli dara sebab dah mak dara. Eh takde kena mengena heee. Salam singgah wak :-)

October 7, 2012 at 8:03 PM

Hahaha kalau dulu aku pergi order Nasi Goreng kampung sambal belacan.. pening makcik tu pk agaknya last2 dia bagi nasi goreng letak sambal belacan byk atas nasi tu.. =.=

October 7, 2012 at 10:29 PM

xpernah beli dara lagi spnjang usia 24 taun nih...kihkihkih... slalu beli majalah ujang je...hehe

October 7, 2012 at 11:20 PM

dah habis baca? mai nak pinjam sat..hehe

October 7, 2012 at 11:23 PM

blogger picisan macam kita ni bila la ada peluang nak featured dalam majalah..takde harapan langsung kot..huhu

October 7, 2012 at 11:35 PM

hehehe nice story but the last part is nice. this:

"Alhamdulillah sedap gila tapi esoknya ke bilik air. (Kah kah)"

hahha like a something will happen. hehehe

October 8, 2012 at 9:31 PM

cili padi lambatkan kedut.huhu makan hari la kalau mcm ni

October 9, 2012 at 9:03 PM

HELLO :) FATIN LIYANA CANTIK KN :D

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!