December 28, 2012

Tebus Mata Ganjaran Kad Watson Anda Sebelum 31 Disember 2012

Assalammualaikum,

Tebus mata ganjaran kad Watson anda sebelum 31 Disember 2012 bagi yang telah mengumpul mata ganjaran sebelum 31 Disember 2011. Selepas 31 Disember 2012, mata ganjaran kad Watson anda akan kembali jadi zerro. Haruslah kumpul balik oke...


Google


Cara tebus mata ganjaran kad Watsons :
Korang pergi mana-mana kaunter Watsons, check balance rebate yang ada, lepas tuh beli mana-mana barang Watsons, sekiranya korang beli barang RM 5, bolehlah tolak dengan mata ganjaran yang korang ada.

Barang Watsons :                RM 5.00
Mata ganjaran :                  RM 3.70
Jumlah yang perlu dibayar :   RM 1.30

Untuk maklumat lanjut boleh melayari http://www.watsons.com

Secara jujur, suka berbelanja kat Watsons sebab macam meriah je dengan colour-colour hijaunya. Takde sape nak mengekor bila nak usha barang-barang dekat Watsons nun. Setakat nih dah check balance dekat akak yang jaga kaunter dekat Watsons kawasan ahkak, boleh lah rebate RM 3.70. Rezeki jugak tuh.





Ps :: Beli ubat gigi Colgate Extra Whitening jeww titeww ;p


13 comments

December 28, 2012 at 4:02 PM

owhh jadi ahli keee...
huuu yaya nk..tp mgenangkan xslalu sgt beli brg kt watsons jadi xde la jd ahli..heee

December 28, 2012 at 5:02 PM

dah dot my?

bukn dlu dot com ke? ehh

December 28, 2012 at 6:10 PM

teehee..kite pon suka shopping dkt watsons..huhu

December 28, 2012 at 11:07 PM

kita dah ade kad ni tapi dah lame tak shopping tak dpt lah kumpul mata... hadoii

December 28, 2012 at 11:59 PM

yeke, hummm xde watson berdekatan.
ada banyak lagi points x guna/

December 29, 2012 at 7:34 AM

wah.. seronok juga macam ni,
tapi kita hidup kat lipis, watsons pun tak ada. hehe..

December 29, 2012 at 9:10 AM

really jd kosong balik? grrr

sayang je kalau tak redeem.

nak kene cr barang ni.hihi

December 29, 2012 at 2:41 PM

dah jadi ahli watson , tp card selalu tertinggal kalau singgah watson

December 29, 2012 at 8:18 PM

ahli ek.. best lah

December 31, 2012 at 12:35 AM

wah! nasib baik mee dtg sini ... thanks kak ! masih sempat lg . hehehe

December 31, 2012 at 3:52 AM

wah..ahli kelab watson nyambek eh?
pinjam kad..nak beli deadorant..dah jenuh gelek-gelek bebola kat ketiak..kering sudah..

January 2, 2013 at 8:34 AM

Ala ruginya saya tak tebus baru terbaca ni..banyak jugak beli barang kt watson tu hmmmm...

January 4, 2013 at 12:16 PM

Err lambat baca entry ni. Kiranya dah burn kut rebate tu. Cuma taktau la bape ada dlm tu. Hahaha! Dulu2 suka gak shopping watson ni. Tp sejak ada member card, terus jarang lak. Hmmmm

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!