December 29, 2012

Wanita Yang Mempunyai Raut Wajah Tercantik Didunia 2012 - Emilia Clarke

Assalammualaikum,

Emilia Clarke diiktiraf oleh penduduk bumi sebagai wanita yang mempunyai raut wajah tercantik didunia untuk tahun 2012. Emilia Clarke nih seorang pelakon rupanya. Tak terkenal lagi dekat Asia Tenggara letew. Antara gambar-gambar Emilia Clarke :






Emilia Clarke personnel:
Date of Birth : 1987 di London, England.
Nickname: Milly
Height : 5' 3" (1.60 m) 
Drama : HBO 



Pada jujurnya bolehlah cantik. Tapi bila tengok list Top 3 'Most Beautiful Woman 2012' ada lagi yang paling cantik kot. Dah penduduk bumi pilih Emilia Clarke kan... Tahun lepas Emma Watsons. Dia comel kot.


12 comments

December 30, 2012 at 1:12 AM

memang cantik ! ^^

December 31, 2012 at 12:34 AM

memang cantik ! :)

December 31, 2012 at 3:31 PM

Rezeki dia penduduk bumi dah pilih. Hehe

January 1, 2013 at 4:21 PM

boleh la tahan cantik nye..ciptaan Allah sume cantik cantik kan..

January 4, 2013 at 12:19 PM

Bab cantek ni susah sebenarnya nak decide. Sbb banyak sgt aspek kalau betul2 nak dinilai. Kalau kat Malaysia, yg paling cantek sape? :D

January 5, 2013 at 3:27 AM

tahun depan ain dzaya pulak eh!kuikui

January 15, 2013 at 4:32 PM

kenapa bukan xila.. hehe

January 25, 2013 at 11:40 AM

mmg cantek : )

Datanglah ke blog saya

http://themafiacyber.blogspot.com

June 1, 2013 at 10:39 AM

shanteq3..! ^_^

July 4, 2013 at 6:04 PM

memang cantik..muka dia something special

July 6, 2013 at 4:22 PM

boleh lah cantik...

July 10, 2013 at 1:20 PM

hehehehxD thn ni siapa la agaknya..ngee~

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!