September 11, 2013

Hias Ruang Anda Dengan Seni Dinding (Wall Art)

Assalammualaikum,

Korang suka tak hias ruang peribadi korang kat ruang tamu ke, ruang makan ke ataupun ruang bilik tidur? Tak pun hias kat pejabat. Kalau pejabat atau ruang kedai macam kedai baju ke, designer ke letak frame gambar lukisan mesti rasa kelasssss youuu.. Kennn kennn?


wall art, seni lukisan, hiasan dalaman, 1Malaysia, online shop, beli lukisan online, shopping online
Wall art


Buat semua mak-mak orang, penggemar deko-deko, jiwa artistik, dan semua peminat seni lukisan tanah air, kini anda bolehlah dapatkan seni dinding (wall art) secara online di WallArt.my. Pelbagai jenis seni lukisan yang berkualiti oleh artistik dari Asian teutamanya dari Malaysia seperti lukisan tangan (fine art) dan seni hiasan (decorative art) yang didatangkan bersama bingkai gambar pilihan anda. Pilih je yang mana idaman kalbu.

Setiap seni lukisan mesti ada nama kan. Barulah dipanggil seni. Uniknya tentang seni lukisan, kebanyakannya ianya hanya satu-satunya dalam dunia kecuali lukisan copy-paste atau cetak rompak la..

wall art, seni lukisan, hiasan dalaman
Pond with water lily
 
wall art, seni lukisan, hiasan dalaman
The beach at Sainte Adresse

Kalau korang mahu karya seni lukisan korang turut dijualkan secara online, korang boleh cuba contact dan email admin WallArt.my. Yang dari Asian terutamanya dari Malaysia amat digalakkan. Satu platform yang baik ni. Boleh feeling-feeling retis macam Emma Maembong huhu. Dan artwork korang boleh pergi jauhhhhhhhh sana haaaa...
Kini segala-galanya mudah dihujung jari. Boleh beli lukisan secara online! Yang penting menjanjikan 100% kepuasan kepada pembeli. Jadi dapatkan seni lukisan pilihan anda sekarang!   

Website : www.wallart.my



Shipping & Delivery :
Giclée print                   –        Ships in 2-3 days
Framed Giclée print   –        Ships in 3-5 days
Stretched Canvas        -        Ships in 4-6 days - See more at: http://wallart.my/product/the-japanese-footbridge-and-the-water-lily-pool-1899/#sthash.yD8SG0ZJ.dpuf

30 comments

September 11, 2013 at 1:30 PM

suke! suke! suke! suka sgt....tapi tak berapa nak pandai design sendiri...huhuh

September 11, 2013 at 1:37 PM

Assalamualaikum.. wahh nice gila. sheila teringin nak buh kat rumah... okey sheila terjah website tuuu :) TQ!

September 11, 2013 at 1:39 PM

Kalau kreatip, sesuai la kan :)

MJ ni tak reti bab menghias, tkut failed ;D

September 11, 2013 at 1:50 PM

@Myra Jay kalo tak kretip beli je kat website tu MJ heee :)

September 11, 2013 at 5:14 PM

Wah menriknye....tpi kna bncang ngn housemate dlu...tkut xkna selera...

September 11, 2013 at 6:42 PM

sgt berseni...

and i like

:)

September 11, 2013 at 7:28 PM

wahh cantiknya ... memang berseni :) kalau wall bilik acik cm gini memang gempak

September 11, 2013 at 8:36 PM

yg water lily tu nampak rare la..

September 11, 2013 at 10:04 PM

nampak lawa je nanti kan bilik kita tu..boleh try nanti kalau ada peluang :)

September 11, 2013 at 10:35 PM

nak beli ni kompom mahal kan..

September 11, 2013 at 11:28 PM

WAH.. BOLEH TERJAH JAB LAGI..

September 11, 2013 at 11:35 PM

Kita suka all these paintings. Cantik. Cuma color mesti yang striking sikit...bau cerah mata tengok..he..he

September 12, 2013 at 2:32 AM

mmm blh buat kat umah ni :)

September 12, 2013 at 4:09 AM

terbaik =) mmg suka wallart..rmah skrg pn ada pkai jugak..tp nk yg lebih unik tuk blik sndri..nice sharing xila..

September 12, 2013 at 6:51 AM

Salam ziarah..cantik-cantik lukisan yang dijual ni. Kalau jadikan hadiah pun sesuai :)

September 12, 2013 at 9:30 AM

cantik2.. nk g terap jap lagi

September 12, 2013 at 10:29 AM

cntik la....sue bab kreatif nie kurang ckit...hehhe

September 12, 2013 at 10:47 AM

orang berjiwa seni mesti suka gini :)

September 12, 2013 at 12:07 PM

wah chantek...boleh tambah menarik sesuatu ruang

September 12, 2013 at 2:35 PM

perrghhh kalu ada yg dtg rumah, sure x mo blk ni nnt ;-)

September 12, 2013 at 3:29 PM

dinding rumah saya kosong je..hihihi..tak terpikir nak hias macam ni..insyaAllah satu hari nanti.. ;)

September 12, 2013 at 5:30 PM

cantik..kar rumah diserikan dgn frame gambar jer kat dinding

September 12, 2013 at 10:29 PM

Sekarang ni aku obses ngan tulisan khat la.nmpk cantik n bsesuaian ngan jiwa aku yg suci dan mcm mnyak masak ni :P

September 12, 2013 at 10:35 PM

lg suka wall art yg simple...xnak lukisan :P

September 13, 2013 at 12:39 AM

wah nice sharing ni.suka jugak fine art dan mulalah terfikir hingga kepala tersenget2 menghayati betapa kreatifnya tangan yang melukis tu :)

September 13, 2013 at 1:32 PM

abah kite suka lah kalau lukisan2 cenggini. kalau kite kureng sikit.

September 13, 2013 at 3:40 PM

cantik pond with water lily tu...

September 13, 2013 at 10:40 PM

suka2.. kalau boleh nak lukisan besar.. letak kat dinding bagi penuh 1 dinding tu..

September 14, 2013 at 4:26 PM

wahhh suka sangat tengoknyaaa.cendol suka lukisan walaupun tak pandai melukis.

September 14, 2013 at 10:09 PM

reti belii tapi tak pandai nak letak mana..klau letak ditempat yg tak strategik buruklee gambar tu haha

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!