February 20, 2013

Cukup Syarat Dah Nak Cashout Nuffnang...

Assalammualaikum,

Jumlah terkumpul Nuffnang dah boleh cash out sangat. Dah boleh beli cikedis selama setahun. Eh ye ke. Itupun kopok durian yang 20sen tuh. Alhamdulillah jugak apa... Rezeki Allah tu...

Tapi bila dok pikiaq perabih baik, rasa macam nak tunggu raya. Barulah semangat nak raya. Duit dari Nuffnang kita kasi beli heels raya banyak-banyak lepas tu tak pakai, duit Churp-Churp kasi kat budak-budak. Boleh? Duhh rasa macam tak sabar nak raya!! Oh sila ganti puasa dulu akak-akak, makcik-makcik sekalian...


 BE/CPUV dari Nuffnang lagi... Kamsahamida... Mwahhhx. ;p




Ps :: Bila tiba hari raya....(suara ala-ala Black Dog Bone)


44 comments

February 20, 2013 at 10:15 PM

salam kenal :) ..

February 20, 2013 at 10:22 PM

cik siti pun blm lg cash out nuff...nak tunggu bagi byk2 dulu...

February 20, 2013 at 10:47 PM

tahniah....
rezeki tak putus2......

February 20, 2013 at 11:02 PM

hehe tahniah.. murah rezeki anda :D

February 20, 2013 at 11:16 PM

alaaa zila.. terasa jeles-jeles ni awk dpt buffered earning dia.. hehe.. nanti boleh claim duit raya kat sini lah, dia byk duit :p

February 20, 2013 at 11:28 PM

tahniahhh boleh belanja mak dara nnt ya hehe

February 20, 2013 at 11:49 PM

jgn lupe share2 ngn BK

February 21, 2013 at 12:18 AM

alhamdulillah... rezeki kan. ^_^

February 21, 2013 at 12:55 AM

wahh alhamdulilah rezeki tu :)

February 21, 2013 at 1:19 AM

Semangatnya! Hehe. Lambat lagi nak raya, tapi bagus jugak sebab dah ada perancangan jangka panjang. :)

February 21, 2013 at 1:39 AM

wah seronoknya dah boleh cash out

February 21, 2013 at 2:14 AM

tahniah.hihihi

February 21, 2013 at 2:19 AM

wow kaya suda si kwn ku ini....phewittttttttt....

February 21, 2013 at 2:25 AM

wah nanti jgn lupa belanja kitorg ye xila....

February 21, 2013 at 8:55 AM

alhamdulillah...

February 21, 2013 at 8:56 AM

kdg2 kumpul lama2 tkut mslh len timbull..mana tau tibe earning kena trik..lbh baik cashout.,simpan tmpt len =)

February 21, 2013 at 8:58 AM

rezeki

February 21, 2013 at 9:34 AM

Masyukkkk $$$$$

Saya masih tunggu duit beranak pinak dulu ☺☺

February 21, 2013 at 9:52 AM

bestnyerr dah boleh cash out.. sy lma lg kot.. hehe.. btw, thniah laa.. ;)

February 21, 2013 at 9:56 AM

Xila.yup kne bt salu.xmakan mse lme pun.1 jam da leh hilg.tp pastikan tisu tu btl kering cm paper lpas 2 tarik n kita npk bintik 2 lekat kt tisu.

February 21, 2013 at 11:07 AM

Wah..dah boleh cash-out...boleh la nak minta belanja ni :)

February 21, 2013 at 11:09 AM

Salam.

Kumpul banyak2 baru best,pastu labur. ^_^

February 21, 2013 at 11:24 AM

wahh dh blh cash out ka dear ;)

February 21, 2013 at 11:31 AM

tahniah... rezeki tu!

February 21, 2013 at 12:15 PM

wah...dah kaya yer, cepat buat kenduri!!

February 21, 2013 at 12:54 PM

cheery pulak xrasa nak cash out pun..tp sebenarnya xckup nak cash out pun wahahaha...

February 21, 2013 at 1:01 PM

tahniah... wah, dah boleh bawak keluar ye...

February 21, 2013 at 3:16 PM

Bestnye....rietta blom ada pown lg....

February 21, 2013 at 3:36 PM

dah 2mggu duit nuff tak naik .. tah apa mslh. nie yg mcm nk majok ... huhuhh tahniah .. kumpul byk2 nnt bila nk cash out mesti besttt

February 21, 2013 at 5:20 PM

besnye ! xpernah merasa lagi huhuhu ~

February 21, 2013 at 8:23 PM

awalnya feel raya..haha.

February 21, 2013 at 11:57 PM

alhamdulillah..dpt gaji lg..lepas nie belanja seribupilihan ya..:-)

February 22, 2013 at 1:15 AM

Alhamdulillah rezeki melimpah sentiasa tu ^^

February 22, 2013 at 2:52 AM

wah..best dpt cash out..kite nk tnggu leh cashout lg..lmbat pula rasenye :)

February 22, 2013 at 3:13 PM

TAHNIAHHHHHH :)

February 23, 2013 at 12:31 PM

Alhamdulillah..murah rezeki. Saya dah cash out bulan lepas..tapi tak pro sit untuk paid lagi.huhu..sabor je lah..

February 23, 2013 at 2:09 PM

Tahniah.....kita punye ciput aje...

February 23, 2013 at 3:53 PM

wahhhh seronoknye
k.el lak dok tgu duit yg cashout bln 12 ritu xdpt2 lagi..haiiiiiii plan semua hold dulu hahaha

February 24, 2013 at 12:18 AM

sebagai jiran yg menyayangi jirannya, lebih baik awk x pyh cash out dlm masa terdekat ni..serious jgn!!

sebab..nti jd mcm sy menyesal cash out awal..sebab, kalau x cash out, bole kumpul byk2 lg, bila amount dh lepas hrga sebijik iphone5, kan best bla nk cash out hihih berangan !

sy bg motivasi kt awk nii tau :P

February 24, 2013 at 1:13 PM

mohon blnja kepsi :P

February 25, 2013 at 4:15 AM

bes r..ct x dpt2 pon B.E..jd personal mentor ct bab B.E ni bleh? hahaha..xthu cmne nk dpt..adeh

February 27, 2013 at 8:32 PM

Bestnye..akak lom cash out lagi..nak suh die beranak lagi..hehehe

March 13, 2013 at 1:01 PM

Rezeki2.... :-)

July 23, 2013 at 3:59 AM

jgn lupa belanja kwn2 ok ekeke

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!