February 19, 2013

Sehangat-hangat Asmara Tahi Ayam

Assalammualaikum,



Jika sebelum nih dalam [previous entry] ada membebel pasal diary lah, biografi lah, pong pang pong pang lah tapi tak buat pon. Maaflah kawan, tak sempat aih. Macam masa cemburu sangat dengat ai. (kipas-kipas-kipas).

Jadi terwujudlah semangat sehangat-hangat asmara tahi ayam, akhirnya jatuh dibantal empuk juga. Terasa malas, penat, bosan, tak sempat nak update entry dan blogwalking dalam keadaan terkejar-kejar. Jadi la ni terasa nak autopublish entry. Podahhh. Kita cuba! Cayok-cayok. La-la-la-la terliuk-liuk dengar lagu akak Yuna nih...





Lyric :
LIVE YOUR LIFE
Find your light
Don’t hide from what you are
And rise before you fall
And hope for something more
Live if you really want to

All my life I’ve been looking for something amazing
It’s almost like I’ve been stargazing
The sky is right above me
We were meant for something bigger than this
Don’t ever try to dismiss yourself cause you don’t have to

(Chorus)

All my life my dreams just seemed so far away
And now it’s like they’re here to stay
I hold it close to me
We were meant for something bigger than this
Don’t ever try to dismiss yourself cause you don’t have to
(Chorus) x2
Credit : Yuna Music




Ps :: Yeahh blogwalking 120km/j. Tapi malam kang 450km/j. Hahah


25 comments

February 19, 2013 at 3:06 PM

itewww cukewww sehangat asmara drama tu. hikhik


:D

lagu yuna sume best. haha

February 19, 2013 at 3:07 PM

eh uols baru perasan kite dlm list top komentar. kuikui

baru no. 8.. auwmmmmmm

February 19, 2013 at 3:08 PM

biasalah tu, yang penting kena azam.kejap-kejap tun xper, pastu tukar yang lain pulak, hehe..

February 19, 2013 at 3:16 PM

Lagu baru Yuna eh???

February 19, 2013 at 3:48 PM

huhuhu,

kalo malas tido je :)

February 19, 2013 at 3:51 PM

AJARI aku...

eh

tak ajari aku nk BW

aku da lme tak wat

kejung jari jemari weh

February 19, 2013 at 3:57 PM

nak dengar lah lagu tue.

February 19, 2013 at 4:28 PM

really nice lyric..hohoho..suke2..

February 19, 2013 at 4:28 PM

Cheh! Ingatkan hapdet pasal cite Sehangat Asmara. Kemaen lagi gambo bunga2 lep2. Hahaha! Tp takde nak sgt tau psl cite tu pun. Sbb tak tgk la nak baca je apa org cakap psl cite tu. Hehehe

February 19, 2013 at 7:47 PM

Best jugak lagu ni.. ^^

February 19, 2013 at 8:13 PM

kau peminat yuna kan?




p/s: weiiii,onie tak paham komen mu di entry engagement itewwwwwwww....'biling' tu mende?sekeh kang....biling ke bilik,erghh

February 19, 2013 at 8:15 PM

Ingatkan nak kutuk cerita sehangat asmara! Huhu..

Akak tak sempat nak buat entry auto publish..dengan anak-anak demam baru ni..pastu tetiba pulak hubby bagitau kena outstation..rumah nak kena baiki..memang tak sempat..

February 19, 2013 at 8:55 PM

@Nieyxzha Hassan hahaha main petik je tajuk tuh. tapelah faham.. updatelah guna android haa gituu kelas kebabom ;p

February 19, 2013 at 10:45 PM

lentok layan yuna malam nie....he3
hangat2 manja....

February 19, 2013 at 11:08 PM

hahahaha memang hangat tahi ayam tu yer :) x pe bnyak lagi mse ... :) lagu yuna tu boleh tahan sedap

February 19, 2013 at 11:34 PM

pcl pon nak baca je review pasal citer nih..., takdok pulok!..hee

February 19, 2013 at 11:37 PM

amboiiiiii..laju bebenor BW...hahahahahahah..

*autopublish nampknyer menjadi! :P

February 20, 2013 at 3:24 AM

sedap lagu tu :)


jom baca saya pergi jemputan PRATONTON FILEM PADA SUATU CINTA DAHULU... :D

February 20, 2013 at 9:13 AM

hahaha aku tau..mesti ko tengah malas kan?kan?sangat senang lenang entry ko kali ni mengajak kami menyanyi2 bagai :D

February 20, 2013 at 12:42 PM

sehangat asmara drama yg rita ngn adi putra tuh kan?

February 20, 2013 at 12:51 PM

hamboi laju giler bw hahaha.

pstt: x kenan yuna pakai turban, bole? :P

February 20, 2013 at 2:04 PM

lari benar tajuk dgn entry..hehe..ingatkan tulis pasal novel tadi..bukan main nak baca..sehangat2 asmara tahi ayam..hehe..:-)

February 20, 2013 at 2:33 PM

best lagu yuna ni..:)

February 20, 2013 at 2:38 PM

tajuk...
lwak..
hik3

February 21, 2013 at 2:40 AM

ai suka la kata2 "sehangat-hangat asmara tahi ayam, akhirnya jatuh di bantal empuk juga..." tu....hehe

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!