February 27, 2013

Kutuk Jejari Runcing? | WW

Assalammualaikum,


Ramai nau cari jejari runcing kat blog ni. Tapi fikirkan balik macam scary jugak. Pernah ke blog ni post yang tak elok pasal jejari runcing? Atau memuji barangkali? Last time pernah sebut-sebut pasal jejari runcing dalam [ENTRY] ni.

Cuak lah gak sebab jejari runcing kan tak suka orang dok sebut-sebut dia. Eh? Larikkk..





Ps :: Wordless wednesday sangat...


22 comments

February 27, 2013 at 12:36 PM

berjaga2 anda di perhati kikiki :D

February 27, 2013 at 1:28 PM

nak wat jugak ah entri pasal jejari runcing pasnie gituh hahaha

February 27, 2013 at 1:37 PM

aiyoookkk tak tau..hihihi :p

February 27, 2013 at 2:20 PM

ok lagi keyword2 ni..sopan...

February 27, 2013 at 2:51 PM

eh kenape ? kenape dgn jejari runcing . whoaa

February 27, 2013 at 3:10 PM

wordlessnyerr..hehehe.....misteri jejari runcing?siapakah?

February 27, 2013 at 3:20 PM

pemilik tudung people ? huwahhhh nak tudung freee. ekeke

February 27, 2013 at 5:47 PM

Hihi bkn sy yg cari tuuuu :p

February 27, 2013 at 7:29 PM

wah kontroversi ni

February 27, 2013 at 7:34 PM

Nak kena buat entry pasai jejari runcing gak la lepas ni.. haha XD

February 27, 2013 at 8:24 PM

Haaa? Apa tu?

February 27, 2013 at 8:47 PM

haaa..haaaa..xtau..hiksss

February 27, 2013 at 9:39 PM

minta paris hati2 :)

February 28, 2013 at 12:01 AM

apakah itu jejari runcing ? blur

February 28, 2013 at 12:03 AM

Anda kena sama,kbai :P

February 28, 2013 at 12:18 AM

lepas nie nak buat entry pasal jari lah pulak....he3

February 28, 2013 at 7:32 AM

ada apa dgn jejari runcing..huhu

February 28, 2013 at 11:12 AM

RSNYA JEJARI RUNCING TAK KISAH KOT..:)

February 28, 2013 at 1:10 PM

aiyokk..xtau

February 28, 2013 at 1:13 PM

ahaha.. kenapa dia x suka pulak? bukan kutuk pun kannn :p

February 28, 2013 at 3:21 PM

nk p bc..hihi.

February 28, 2013 at 7:07 PM

ayok taktau....

PS; lepas ni nak letak nama blog jejari telunjuk pulak la....

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!