March 16, 2013

Banjir di Puncak Gunung Kinabalu

Assalammualaikum,



Banjir di Puncak Gunung Kinabalu


Saje try tengok pakej daki Gunung Kinabalu, Sabah. Dan try gak usha blog-blog yang ada pengalaman daki gunung tertinggi di Malaysia tu kan. Last-last terjumpa video banjir di puncak Kinabalu seperti di atas. Memang cuak kateko...........!




Ps :: Masa mencemburui aku...busy dah macam Yuna dah pulak...


18 comments

March 16, 2013 at 10:09 PM

:O di puncak banjir !

March 16, 2013 at 11:08 PM

banjir.. seremmmm.

March 16, 2013 at 11:17 PM

wow...bahaya tuuu :)

March 17, 2013 at 12:15 AM

biar betik...

March 17, 2013 at 8:40 AM

takutnya,. kalau hanyut dalam air tu memang jatuh ke bawah laa

March 17, 2013 at 1:34 PM

Selamat mendaki...rietta tu hari jln jln kat kaki dia jerr...xdaki pown....kesuntukan masa....

March 17, 2013 at 5:42 PM

dipuncak gunung banjir?? seramnya.. tkut di bawa arus..

March 18, 2013 at 2:44 AM

perghhh...rilek je orang tuh melintas kat air deras tuh... hohoho

March 18, 2013 at 10:19 AM

salam perkenalan...
jom terjah blog saya ...
http://ceritamayapersada.blogspot.com

March 18, 2013 at 5:40 PM

bahayanyaa ..

March 18, 2013 at 9:12 PM

klu hujan puncak tu mmg banjir hehe....the best !! jom daki ramai2

March 19, 2013 at 3:20 AM

mak aih.. menakutkan gila banjir kat atas tu.. anytime je boleh dihanyutkan ke bawah.. boleh berkecai badan tu.

March 19, 2013 at 9:44 AM

huish.. dasyat jugak banjirnya deras ooo air dia. ingat dok kat puncak tak lah banjir rupanya sebaliknya..

March 19, 2013 at 6:18 PM

eh..biar betoi??

March 19, 2013 at 8:49 PM

dah habis daki gunung kt semenanjung ke? *ayat sarkastik*

March 21, 2013 at 12:07 AM

laju jugak air dia....... boleh hanyut kalau tak kena gaya.....

March 27, 2013 at 1:03 PM

bila nk ke sabah? hehe
nti bln 5 jiran awk ni ke KL tau..manatau bole jmpa skjp ! ^_^

May 2, 2013 at 3:29 PM

serius ?? woow bahaye

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!