March 8, 2013

Hussin, Mon, dan Jin Pakai Toncet Full Movie di Youtube

Assalammualaium,



Hussin, Mon, dan Jin Pakai Toncet - Hatu Kak Limah 2.



Sinopsis Hussin, Mon, dan Jin Pakai Toncet - Hatu Kak Limah 2.

Sekarang tengah layan movie ni, Hussin, Mon, dan Jin Pakai Toncet Full Movie di Youtube. Cepat-cepat sebelum Youtube mengamuk. Kuikui. Rasa macam tak berapa berkenan nak tengok sebab macam tak best je hahahahah. Kita kasi layan sekejap dulu... Tapi banyak-banyak filem Mamat Khalid, den raso Rock & Rock Oo je yang menjadi. Kbai..






Ps :: Salam jumaat semua..


9 comments

March 8, 2013 at 11:55 AM

yui tak tgk lg ni..

March 8, 2013 at 1:38 PM

Tak berapa nak tengok..promo macam tak best jer..hewhewhew

March 8, 2013 at 7:11 PM

adeh. dah tak boleh tengok dah..heehe

March 8, 2013 at 7:39 PM

kena donlod terus ni sebelum video ni kena banned nanti :)

March 8, 2013 at 8:45 PM

aku suke lagi rok oo..
memang gelak tak hengat lah...


hahhahahaha..

March 9, 2013 at 12:18 AM

jin toncit nie dah merapu sangat...kekadang tak faham....he3

March 9, 2013 at 8:32 AM

belum tengok lag

March 10, 2013 at 12:50 PM

wah, pantas Xila tengok youtube... :) Tak best sangatkan cite tu.. kan???

March 10, 2013 at 1:17 PM

wahh dah ada yer :) nk tgk la

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!