July 17, 2013

Belajar Bahasa Minion - Despicable Me 2

Assalammualaikum,

Jom belajar bahasa Minion, makhluk robot kuning dalam Filem Despicable Me! Mula-mula tengok Despicable Me 1, takdelah suka sangat kat robot kuning minion tu. Tapi bila ada Despicable Me 2, ramai orang dok tergila-gilakan je kat minion. Weirdo... Saya suka lagi watak si Agnes hehe.

Video orang dewasa obses minion Despicable me 2. Here
Orang dewasa sah gilakan minion!
 

 Minions wanna kissing too ! ;p

Rajin pulak dorang translate benda nih....


Sakit hotak dengar love song si Minions ni XD
'Underwear~~~ aka I swearrr~~~'
Minion tak secomel baby ni hee


Ps :: Last-last suka jugak dekat robot minions ni sebab kadang-kadang depa kiut jugak! Ngeee


30 comments

July 17, 2013 at 10:27 AM

Comey jer tang lagu tue :)

July 17, 2013 at 11:10 AM

Salam Xila..

hihi..cma x pegi pegi lagi nk tgk citer ni.. huhuh..
cute la!

July 17, 2013 at 11:24 AM

salam Mummy Lala...

TUu dia pjg lebar penerangan..
hmm.. gi tu kekdahnya..

tapi cma prefer diorg letak harga sesiap..senang nk survey~

July 17, 2013 at 2:22 PM

comel, cute.. tak berkesempatan lah tengok di wayang.. hihi

lagu dia mama suker giler.. potato hohohoohooooooo!!! haha

July 17, 2013 at 2:53 PM

hahaa.kenapa mesti underwear ? hadoii.

July 17, 2013 at 2:54 PM

bababa babananananaaa..hahaha..aq tgok lg cter ni even y 1st pnye pn xpernah tgok. best sgt ke?

July 17, 2013 at 3:36 PM

Peliknya bhse tu kn hihi cmel la banana tu

July 17, 2013 at 4:02 PM

diorang nie comel2 dan kiut2 belaka..

July 17, 2013 at 4:08 PM

comel teramat diaorg ni..ckp bahasa tu pun kita masih boleh fhm..:)

July 17, 2013 at 4:37 PM

kekekek...awok donlod cite ni..anak2 dok ulang citer ni ...

July 17, 2013 at 5:16 PM

comel hehe :)

July 17, 2013 at 5:36 PM

hahahah, kelakarkan~ tapi tak suka yang 1 mata tu. elergi sikit

July 17, 2013 at 8:32 PM

CJM tak pernah cuba tgok lagi..In shaa allah nnti2 nak tgok..bnyk tgok dkt fb kwn post fsyal dia ni..hehe ;)

July 18, 2013 at 1:00 AM

Tak pernah tgok lagi, ada ea bahasa diorang tersendiri...

July 18, 2013 at 6:30 AM

minion !! comel gilaaa :D
tak sempat pergi tgok yangg cita tu . huhu

July 18, 2013 at 8:51 AM

alolo comeinya bahasa depa..hehehe tp tak pernah tgk lagi..nak kena tgk nie.. ;p

July 18, 2013 at 9:00 AM

benci! dorang comel sangat..hahaha

July 18, 2013 at 10:49 AM

Assalamualaikum. alahaii comelnya bahasa banana ni. heee saya tak sempat tengok kat wayanggg :)

July 18, 2013 at 11:43 AM

salam..
comelnya.. =)

singgah sambil buat tabungan.. :)

July 18, 2013 at 12:09 PM

mana ko dapat ni?valid tak kalau aku guna untuk SPM kertas satu?kalau aku gagal adakah ko nak bertanggungjawab uhuk3 :P

July 18, 2013 at 12:45 PM

Comel je bahasa minion.Secomel kartunnye.Alaa...x pat denga lagu.Nak kena cari ni. :)

July 18, 2013 at 1:01 PM

Holloh3...comeinye.Same comei bahasa minion dan kartunnya. :)

July 18, 2013 at 1:02 PM

comey je menatang minions ni kan..sume org ckp psl die.hehe

July 18, 2013 at 1:24 PM

BUKAN MAIN SUSAH LAGI BAHASANYA..

July 18, 2013 at 2:00 PM

alololo....comel...tapi tek pernah follow kartun ni...huhu

July 18, 2013 at 3:12 PM

love this movie.. awsome.. bahasa dia yg tak boleh blah tu..best

July 18, 2013 at 3:36 PM

lagu underwear ni kan kite paly puluh2 kali

sambil gelak2

haha

July 22, 2013 at 1:57 AM

lol underwear....

July 22, 2013 at 1:49 PM

hahaha.. adoi.. underwear lah pulak

July 22, 2013 at 2:14 PM

comel bah kan..hehe lucu video yg dorg tu nyanyi, cute sesangat !

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!