July 5, 2013

I Miss You

Assalammualaikum,

I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you so muchhhh. Seronok kan kalau dapat ber-miss you dengan orang tersayang. Lebih-lebih lagi orang tersayang balas dengan I miss you too three four five. Bila dah tak sayang, emm korang imaginasilah sendiri...

Sebenarnya baru lepas habis marathon Korean Drama 'I miss you'. Sedih giler nokkkx. Takdelah sedih sangat pun, tapi air mata ni saja je mengalir laju. (cover line). 


Google


SINOPSIS I MISS YOU
Drama ni mengisahkan percintaan antara Lee Soo Yeon dengan Han Jung Woo sejak dari sekolah, sampailah ke alam dewasa. Mereka terpisah semasa kecil disebabkan satu insiden penculikan ke atas Han Jung Woo. Lee Soo Yeon cuba membantu tapi dia pula dirogol oleh si penculik dan diselamatkan oleh orang lain. Tapi Han Jung Woo lari menyelamatkan diri sendirian dan cuba mencari semula Lee Soo Yeon sampailah dewasa. Lepastu haa macam-macam konflik cinta tiga segi la, kekeluargaan, kes penculikan yang tak selesai di balai polis Gangnam (oppa!) dan juga kesukaran Lee Soo Yeon nak terima balik Han Jung Woo. Rugi woo tak mau kat Han Jung Woo yang hensem malah detektif polis lagi....

Drama korea ni release tahun lepas, tapi baru sekarang dapat tengok. Makan berbulan jugak la nak habiskan drama ni kat Maaduu.com. Hang pa try tengok sat....




Ps :: Ooo yang duk trending #SSID tu, saya sebenarnya isteri dia ke? Hahahah



13 comments

July 5, 2013 at 11:05 PM

ha3..siap nges2 lg 2 :) feeling tol, pnh tgok cter ni kt tv9, tp kejap je..tgok msa dia kecil best, bila dh besar kecian jgak la tgok hero 2..tercari2 heroin, sedih pn time laki main kt taman, pas2 heroin intai kn..igt yg 2 je..pnjang pula komen..

July 6, 2013 at 12:49 AM

best ke? dh lama x nonton drama korea, maklumla support drama melayu hikhikhik

July 6, 2013 at 2:54 AM

acik dah tamat tengok cerita nie, jangan tak pecaya :) hehehhe comel si heroin dia kan

July 6, 2013 at 3:49 AM

Errrr . SSID pun sy x tgk . Ini kan ' miss you' . huhu . Sy baru habis tgk rooftop prince . Best jugak cite dia . huhu :)

July 6, 2013 at 2:33 PM

ok catit dalam kertas I miss you, sat lagi nak pi download cerita ni..hihi :D

July 6, 2013 at 7:10 PM

Mak aih , cite korea eaaaa...
Xmo tgk.. sebab sedihhh ,, bak kate kawan i , muke garang , tapi nages tonton cite korea....
P/s kawan i sape eaaa agak2.... ekeekkeke

July 6, 2013 at 10:28 PM

Maaf....tak berapa minat dgn cerita Korea. Tapi istri saya sangat ketagih cerita Korea, sambil masak pun boleh letak laptop tepi dapur utk tonton drama Korea!!!

July 6, 2013 at 10:30 PM

Maaf tak minat cerita Korea, tapi isteri saya sangat minat cerita Korea hingga sambil masak pun letak laktop sebelah, masih sempat menonton cerita Korea....

July 8, 2013 at 10:08 AM

amboi feeling sgt ni....hehe

July 9, 2013 at 12:11 PM

fifi tak tengok cerite ni..

July 9, 2013 at 1:10 PM

Sy sll tak berkesempatan tonton citer Korea. Bz ngan kerja, assignment n baby dan anak2. BTW, cantik ruang komen cik xila :)

July 10, 2013 at 11:19 AM

Tak pernah layan drama korea.... Kang bila dah layan tak boleh berhenti pulak hehe

July 10, 2013 at 1:22 PM

hehehhehxD XTGK LAGI.... cehh~ konflik bykk gax tu..ngeee >.<

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!