July 26, 2013

Review Contact Lens Berwarna Murah dari Glasses Online!

Assalammualaikum,

Bagi pengguna kanta lekap atau contact lense bewarna mesti suka kan kalau dapat tahu saya akan review contact lense murah, 100% original, berjenama, berkualiti tinggi dan mudah dibeli secara online! Contact lense warna yang saya dapat ni dari Glasses Online, iaitu online store pertama di Malaysia yang bukan setakat jual contact lenses bewarna je, takde warna pon ada malah ada jual bingkai cermin mata, shades dan semua berkenaan dengan matalah.

Jadi jangan ragu-ragu kalau korang bimbang Glasses Online ni jual contact lense murah tapi tak berkualiti macam sesetengah online shop lain tau. Anda tahu kan maksud saya? Hehe.
 Perbezaan harga SofLens dari Glass Online (atas) dengan jenama sama dari kedai biasa (bawah) yang dibeli bulan lepas. Beza bukan? Sob sobs. Perbezaan RM 20 yang penuh makna. ;p


review, branded coloured lenses, contact lense murah, jenama contact lense, Freshlook, SofLens, contact lense, kanta lekap bewarna, trend, shopping voucher, Hari raya aidilfitri 
Well ai dah biasa dengan contact lense jernih (powerless) jenama SofLens dan contact lense bewarna Freshlook. So no worries :)


review, branded coloured lenses, contact lense murah, jenama contact lense, Freshlook, SofLens, contact lense, kanta lekap bewarna, trend, shopping voucher, Hari raya aidilfitri
Freshlook colorblends - Grey. Bersama eyebag hahah :D



Cara shopping dengan mudah dan senang di Glasses Online :
1. Pilih contact lense bewarna atau apa sahaja kaca mata pilihan anda. Baca segala feauteres, review, measurements yang dipaparkan, isilah berapa power korang atau ciri-ciri yang ditanya seperti highlight box dibawah.
review, branded coloured lenses, contact lense murah, jenama contact lense, Freshlook, SofLens, contact lense, kanta lekap bewarna, trend, shopping voucher, Hari raya aidilfitri

2. Setelah puas hati dengan pilihan anda, kemudian tekan lah button add to cart.

3. Nanti akan keluar page statement pembayaran yang perlu dibuat. Kalau korang ada diskaun code, isilah  diskaun code di column disediaakan. Yang penting pembaca blog ni akan dapat diskaun code! Tunggu akhir entry eh hehehe. 
review, branded coloured lenses, contact lense murah, jenama contact lense, Freshlook, SofLens, contact lense, kanta lekap bewarna, trend, shopping voucher, Hari raya aidilfitri
4. Kemudian click Go to chekout. Bagi yang belum isi butir peribadi haruslah isi dahulu. Yelah untuk delivery process kan. Bagi yang dah berdaftar terus tunggu je produk korang sampai oke! Lagi-lagi boleh bergaya untuk Hari Raya Aidilfitri akan datang nanti!


review, branded coloured lenses, contact lense murah, jenama contact lense, Freshlook, SofLens, contact lense, kanta lekap bewarna, trend, shopping voucher, Hari raya aidilfitri
Seperti yang diberitahu tadi, Glasses Online juga ada jual shades dan bingkai cermin mata, dari top branded macam Rayban, Gucci, Adidas, Christian Dior, Prada, Burberry, Polo, sehinggalah jenama swasta tempatan dan international chuolsss... Wah wah sekarang siap diskaun hampir 44%! Yang penting free shipping! Lagi-lagi sekarang ni depa ada buat promotion sempena Hari Raya ni...

Sebelum korang shopping di Glasses Online ni, saya nak bagi voucher code khas untuk pembaca yang tengah baca entry ni haa iaitu sebanyak RM 20 dengan setiap pembelian RM 100 ke atas. Sah sehingga 31 August 2013. Codenya GOdearxila20. Jangan lupa gunakan voucher code ni ya!

review, branded coloured lenses, contact lense murah, jenama contact lense, Freshlook, SofLens, contact lense, kanta lekap bewarna, trend, voucher code contact lense, shoppingvoucher


Jangan lupa menjaga kebersihan kanta lekap anda! Untuk maklumat lanjut jom layari :



45 comments

July 26, 2013 at 9:56 AM

boleh lah kepada sesiapa yang berminat untuk beli kat sana :)

July 26, 2013 at 11:52 AM

akak tak pernah cuba pakai contact lens lagi.. tengok orang pakai cantik je..

July 26, 2013 at 12:13 PM

@boni kacak
boleh2 lai lai

July 26, 2013 at 12:13 PM

@Mizz Aiza
antekkk angat hehe tgok org lain pakei la ;)

July 26, 2013 at 12:27 PM

xpnh guna jd tak tahu...huhuuh

July 26, 2013 at 2:42 PM

@nuyui a.k.a miss YUI
sekaran gdah tahu mari shopping :)

July 26, 2013 at 2:58 PM

err ko tayang mata tu dah ok.. tapi apa kena mengena ko siap buat peace??

ok ko memang comel kahkahkah

aku tak berani dah pakai contact lens.aku takleh hadapi kenyataan bila orang panggil aku Hrithik Roshan

July 26, 2013 at 6:05 PM

@afzalsukasuki
hahaha ngeng. kena la tantek nak raya ni wkwkwkwkw

July 26, 2013 at 7:57 PM

Hye sis. Macam berminat nak beli kat situ. hehe baucar tu macam mane?

July 26, 2013 at 11:34 PM

@amalyna dyana
sebelum proceed payment masukkan voucher code kat atas tu dalam box voucher code...nanti automatik rebate rm20 :)

July 26, 2013 at 11:45 PM

freashlook ni ok tau. sy pernah pkai hehhe

July 27, 2013 at 9:14 AM

mmg xpenah berlens...hahaa

July 27, 2013 at 3:17 PM

Lama dah tak pakai mata palsu ni ..hee..hari raya ni nak pakailah..=D
tapi tak tau nak pilih warna apa dah..yg lama tu warna hitam,kelabu ngan coklat..=D

July 27, 2013 at 4:21 PM

Peluang keemasan ni...siap ada voucher lagi...Bolehlah bergaya dgn kanta lekap berwarna di hari raya! hehe

July 27, 2013 at 5:45 PM

deno dari dulu takut nak pakai lense

July 27, 2013 at 6:08 PM

wahh boleh cuba usha-usha nie :)

July 27, 2013 at 6:13 PM

Alamak betul ke ni? Ragu-ragu lah hehe. Saya pun pakai lens juga, lens jernih je setakat ni, memadai lah untuk membantu saya nampak dunia. Eceh. Murah gila ni :)

July 27, 2013 at 6:33 PM

wowww..dia jd model he3 =) teringin juga nk pkai..tp mcm cerewet je nk jga..tkot la plak nk pkai hu3..ape pn nice sharing

July 28, 2013 at 1:07 AM

alololo wah bertambah comel,ler raya ni xila he3..

adik n sepupu kak lea pun pakai.kak lea tak berani huhu..lagi pun mata dah dark chocolate he3...

July 28, 2013 at 1:09 AM

confirm cantik raya nanti...ahaks

July 28, 2013 at 5:57 AM

waaaa.. original x kalau spek mata.

July 28, 2013 at 9:56 AM

pernah pakai , tapi dulu lah.. rimas mata kena tekup.. hihi

July 28, 2013 at 10:02 AM

saya tak pernah lagi pakai contact lens ni. Agak takut sikit sbb tak biasa.

July 28, 2013 at 10:24 AM

Sy tak pakai lens ~~

July 28, 2013 at 10:32 AM

Dah stop pakai contact lense coz last time guna product quite sensitive. mungkin kena cari produk baru kot..menarik jugak yang ni ya..

July 28, 2013 at 11:11 AM

teringi nak pkai tapi ada maslh pulak . huhu

July 28, 2013 at 11:41 AM

mate nmpak besar n menarik..mcm mate me0ww..hee :)

July 28, 2013 at 11:45 AM

Untung org2 skrg ni, boleh dpt dgn harga murah, zmn2 K.Mirror memuda dulu... nak pakai contact lens berwarna.. terpaksa keluarkan duit RM400.00.. itu pun cuma dpt sepasang.

July 28, 2013 at 12:30 PM

@Dzureen Darwis betul la ini seriyuss huu

July 28, 2013 at 12:31 PM

@Carlos Santiago original la ...xsuka boleh pulangkan balik within 30 days gituu

July 28, 2013 at 12:32 PM

@Miss Mirror a.k.a Sam eh yeke? baru tau sbb dulu xberani pakei lens2 ni hee

July 28, 2013 at 1:11 PM

teringin nak pakai.tapi takut nak pakai.haha

July 28, 2013 at 5:11 PM

cantik
tapi takut dan fobia nak pakai

July 28, 2013 at 5:20 PM

x berani nak pakai.. hehe

Bantuan anda diperlukan.. plizz "Bantuan anda diperlukan.."

July 28, 2013 at 7:10 PM

wahh xpenah pkai .cmana ye rsa nye .huhu

July 28, 2013 at 10:07 PM

xprnah pakai..selesa yh glasses pnye..

July 29, 2013 at 9:57 AM

Tak pernah pun pakai contact lens ni...takut nak cuba

July 29, 2013 at 10:56 AM

Menarik ni.Sekarang hampir sume benda boleh beli online.Xyah susah2 kua.Hikss. :)

July 29, 2013 at 5:58 PM

Wah... Cik Xila tuan punya GlassesOnline.com nih ker?

Voucher tuh untuk semua items ker?

July 30, 2013 at 10:54 AM

contact lense Fresh look tu sangat oke.

August 2, 2013 at 11:57 AM

Cantekk..akak pun berkacamata, tp xberani pakai lens.. xpernah cuba.huhu

August 4, 2013 at 4:42 AM

Kite pun pakai Freshlook juga. Hari tu dah beli banyak2 buat stok. Ni tak habis pakai pun lagi. Hee ^^

August 13, 2013 at 1:29 PM

freshkon x OK ke?

August 15, 2013 at 8:23 PM

cantiknya lens :)

August 19, 2013 at 8:06 PM

wah.. chantek nye cntct lense.. huhu

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!