July 24, 2013

Tip/ Panduan Memilih Tembikai Manis

Assalammualaikum,

cara pilih tembikai, tembikai manis, tembikai, how to choose melon, tembikai malaysia, tembikai
Tip/ Panduan Memilih Tembikai Manis

Ramai yang share gambaq pilih tembikai manis ni di Facebook. Entah ye entah tidak. Hehe nampak kantoi disitu.. Semoga bermanfaat. Jom join giveaway kawan kita sorang ni heee




11 comments

July 24, 2013 at 4:43 PM

baru tahu ni.. huhu

July 24, 2013 at 6:43 PM

nice sharing.. selalu mak akak yang pilihkan.. lepas ni boleh cuba pilih sendiri.. :D

July 24, 2013 at 8:31 PM

wooo....

boleh praktik lepas ni

:)

July 26, 2013 at 3:04 AM

cc : bini2 gua..

July 26, 2013 at 7:26 AM

okay, lepas ni nak try lah.. hehehe

July 27, 2013 at 4:38 PM

..baru je balik dari giant td..terbeli tembikai, pcl mmg tak reti ..asal nampak isi merah kira ok ..tu yg beli sebelah (nampak isi dalam)...terbeli hehe.

July 27, 2013 at 6:15 PM

Selalu yang buat kerja pilih-pilih buah ni nenek and abah saya je. Hehe saya tunjuk je nak buah apa, diorang pilih manayang juicy. Hehehe

July 28, 2013 at 3:07 AM

can i share this?

July 28, 2013 at 1:28 PM

tips yang bagus

July 28, 2013 at 8:21 PM

Nice sharing..akak selama nie mmg nak tahu sgt mcmna kita nak tahu tembikai tue masak..skrg dh tau dah..;)

August 4, 2013 at 4:43 AM

Oh nak pilih tembikai pun ada caranya ek. Thanks for the tips! :)

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!