August 27, 2013

Beli Tudung Online di Mulawa Fashion

Assalammualaikum,


Dunia sekarang ni mudah saja berbelanja atau shopping online di hujung jari dengan adanya teknologi internet. Nak beli tudung online? Baju online? Contact lenses online? Kosmetik online? List kan aje semua ada. Tapi perlulah cari blog atau web online shop yang diyakini tiada unsur-unsur bakal kena tipu, ditipu atau tertipu hehe.


Kalau sape-sape nak beli tudung online bolehlah berkunjung ke Mulawa Fashion. Mereka menawarkan fesyen tudung sama ada dalam rekaan bawal ataupun shawl dengan trend terkini. Sesuai digayakan oleh para remaja dan semua peringkat umur. Buat encik abang, silalah beli tudung disini untuk para emak dan para isteri masing-masing. Jadi lelaki sweet boleh tak? Ngeee


shopping online, kenapa suka shopping online, beli tudung online, online shop
Mulawa Fashion featured dalam majalah Remaja. Cantik kan?

shopping online, kenapa suka shopping online, beli tudung online, online shop
Promosi sempena Bulan Merdeka 2013 dari Mulawa Fashion.



Di Mulawa Fashion, pembeli boleh membeli sehelai tudung sehinggalah berhelai-helai tudung. Maksudnya beli secara borong atau pukal. Kalau beli harga borong maknanya untung banyaklah!

Sekarang ni, Mulawa Fashion tengah menawarkan harga diskaun untuk pembeli secara borong. Boleh jimat sehingga 10%. Apa lagi, rebut peluang ni! Boleh buat peluang rezeki ni ataupun sesuai sangatlah nak sponsor saudara-mara atau kawan-kawan untuk bakal majlis pernikahan korang ke...


shopping online, kenapa suka shopping online, beli tudung online, online shop
Jangan tak tahu Mulawa Fashion bekerjasama dengan Ainan Tasneem


Yang penting tudung online dari Mulawa Fashion cantik-cantik dan lain dari yang lain. Jarang lah jumpa kat kedai biasa. Kalau nak lain dari orang lain, jom beli tudung online di Mulawa Fashion. Untuk maklumat lanjut mengenai Mulawa Fashion, silalah layari :







13 comments

August 27, 2013 at 11:08 PM

nie menghasut aq suh beli ke apa nie? aq mmg pantang shopping on9 nie

August 28, 2013 at 5:42 AM

cantik tudungnya.. :D

August 28, 2013 at 7:18 AM

nama kedai pun `mulawa` sapa yg pakai mmg jadi lawa lah heheheh... skrg mcm2 jenama tudung yg ada... sampai kadang tak hingat akak... akak kadang tingin gk nk bershawl2 tp mmg nan hado lah dik... tudung sarung jgk jd pilihan...

August 28, 2013 at 10:09 AM

dah malas nk pakai tudung bawal @ selendang..hehehe...

p/s:hahaha..tiket cnblue ape lain syg oii..? :P

August 28, 2013 at 10:19 AM

wah tqvm xila share this link.nice jugak ye ^^

makin kemaruk tudunglah adik pompuan kak lea nanti.dia tu praktikal doktor la ni,kak lea kata mana boleh melaram sangat kat hospital.mau semua patient tak nak kuar wad he3....

August 28, 2013 at 11:02 AM

baru lepas beli tudung on9..kih2

August 28, 2013 at 1:37 PM

cantikk..

August 28, 2013 at 2:05 PM

nanti nak check tgk

August 28, 2013 at 2:07 PM

MJ salah sorang penjual tdung online... hehee, jual tudung chifon 3 layer :D

Nama kedai ni unik, mu lawa, ai pun lawa :D

August 28, 2013 at 2:56 PM

akak memang tak pernah beli tudung online...

August 28, 2013 at 5:39 PM

cantik, tapi mama tak beli kot tudung secara online ni... mama cerewet sikit.. hihi

August 28, 2013 at 10:36 PM

cantik.. tapi, zizie minat tutorial tudung tu je.. hehehe.. boleh try nih.. :D

September 4, 2013 at 12:17 PM

cantiklah tudung bawal kaler jalur gemilang..kaler putih ja sy xda :(

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!