September 4, 2013

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D pada 06/September/2013 , dianjurkan oleh www.nazlee.com



Assalamualaikum dan salam sejahtera ..

Terdapat 3 kategori untuk membolehkan anda join segmen ini, sebelum itu baca syarat-syaratnya terlebih dahulu ;

Syarat-syarat penyertaan
  1. Terbuka kepada semua blogger

  2. Like Page P.C.L 
  3. Join dalam tempoh masa yang ditetapkan ( 01 ~ 06 September 2013 11:59 malam)

Kategori 1

Para peserta tidak perlu buat entri cuma dikehendaki  mendedikasikan ucapan kreatif ~ terus ke Wall Facebook Nordiana Mohd Saad [klik sini].

*Hanya pada tarikh 06 September 2013 / 12am-12pm SAHAJA.

*Sila nyataka url blog anda selepas ucapan.



#Hadiah : Review Blog/Page (6 pemenang akan dipilih oleh mamaD sendiri ~ kreativiti ayat diutamakan)



Kategori 2

Peserta  memberikan cadangan satu hadiah yang munasabah dari PCL kepada mamaD, taipkan ke dalam kotak komen entri ini ~ contoh ;

Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD sepasang Jubah Hajaba...supaya mamaD sentiasa nampak ayu di pandangan mata pcl.


#Hadiah : Promosi header/banner anda selama 6 hari di ruangan bawah header blog penganjur . (6 blog akan dipilih oleh Penganjur)



Kategori 3

Boleh buat entri  dengan tajuk "Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D", hanya salin kod html dalam entri segmen penganjur  (klik banner) ; sila letakkan url entri penyertaan anda di ruangan komen segmen ini.



#Hadiah : Review enam   1 entri dalam blog anda yang terpilih.(6 + 6 blog akan dipilih oleh Penganjur)


Didahului dengan ucapan Terima Kasih.

~pcl


Di bawah ni adalah code HTML yang dimaksudkan, hanya perlu  >>  klik [New Post] kemudian [HTML] dan masukkan kod tersebut di dalam post entri anda.




10 comments

September 4, 2013 at 9:51 PM

slmt bersgmen ya =)

September 5, 2013 at 12:48 AM

Good luck XILA :)

September 5, 2013 at 11:35 AM

Assalamualaikum xila. good luck yangg. sheila pun joined gakkk :)

September 5, 2013 at 1:48 PM

good luck..

September 5, 2013 at 2:17 PM

good luck! kalau berkesempatan masha join ye :-)

September 5, 2013 at 9:53 PM

Salam manis untuk Tenku...Kak Ummi pantun boleh...:)
Salam merdeka, kakUmmi pantun sat boleh... :)

Mesti lawa si puteri laksamana,
Cermin diambil minta serahkan;
Sehati sejiwa mari bersama,
Segmen PCL kita meriahkan.

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/09/pantun-dia-yang-ku-sayangkhusus-untuk.html

September 7, 2013 at 11:17 PM

ramai yg join segmen pcl kan.. happy besday buat mama d

September 8, 2013 at 1:05 PM

rajin :)

saya ni pemalas update blog hoho

September 8, 2013 at 10:39 PM

http://mewantjannah.blogspot.com/

sila lah melawat ke blog saya...
#jgn lupa follow hihihii... XD

September 10, 2013 at 5:46 PM

Assalamualaikum dearxila, tahniah menang dalam kategori 3 ; walau dah respond awal tp sy nak ucap tahniah sekali lg kat sini.. :))

http://www.nazlee.com/2013/09/keputusan-penuh-segmen-khas-sempena.html

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!