December 16, 2010

Nicorette membantu anda untuk berhenti merokok !

Assalammualaikum,


Pernah dengar pasal Nicorrete? hah exactly!! benda alah tuh lah yang sangat dapat membantu anda pulih dari ketagih rokok dan cara berhenti merokok. kalau yang nak berubah lah.. kalau tak nak, tak paksa bang, anda boleh menilai baik buruknya kan.. saya just nak sharing je benda baekk punya ni..(macam salesgal pulak). cuma wondering kenapa dan apa yang hebatnya merokok nih? yelah nampak macho, tapi tak lama kemudian hancur, kanser sana sini, sudah terhantuk baru nak sedar...huhu


cam scary je bunyi kanser tuh, tapi still tak dapat nak getarkan si perokok... wahai si perokok tegar, ayuhlah berubah demi hidup yang sihat dan alert dengan cara berhenti merokok! walaweyy~~ yelah nak berhenti merokok satu benda yang agak payah kan nak buat. tapi kalau ada azam dan semangat, anda mampu sebenarnya lah!! caiyok caiyok . tapi kini jangan risau lagi, kerana Nicorrete dapat membantu anda! yeaahh. okeh salesgal yang bagus! 


bahaya rokok, bcoz i care, berhenti merokok, info, nicorette membantu anda berhenti merokok, cara berhenti merokok
Nicorette membntu and untuk berheni merokok


Nicorrete nih, ada 3 versi, Nicorrete GumNicorrete Lozenge, dan Nicorrete mini Lozenge. ketiga-tiga ni membantu untuk menahan dari hawa nafsu menghisap rokok. malas nak cerita panjang, pape info lagi boleh lah check it out sendiri kat sini


jap jap, lets me remind lagi, merokok bukan saja tak baik untuk kesihatan, tapi gigi nanti kuning, bau mulut macam longkang, bau asap buat loya dan muntah hijau, duit pon kopak, awek takmo lekat. eh yeke? kena bebel ngan mak, hehe. now, do you prefer Nicorrete or nicotine? Berhentilah merokok!
amalkan lah hidup yang sihat. anda mampu mengubahnya..


weee




5 comments

December 16, 2010 at 4:20 PM

yeah..merokok membahaya kesihatan..
(^_^)..

tapi org still isap jgk..bengang jer..

December 16, 2010 at 4:58 PM

bukan benda nih yg iklan dkt tv tu ker?

P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

December 16, 2010 at 5:00 PM

aiyoo mari2 insaf~~

December 17, 2010 at 12:13 AM

Ayoyo,, Haha,, kena promote kat abg den nih!

December 17, 2010 at 11:03 AM

sebagai sukarelawan anti merokok, pokcik pun sangt2 berharap rakyat malysia ni tinggalkan tabiat yang tak brape nak mari ni..

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!