December 14, 2010

malu nak mengaku minat korea jugak


Assalammualaikum,

annyeonghaseyo....ececeh, malu nak sebut, tapi terpaksa sebut jugak.. okeh, now dah mula minat korea!! sangat!!!!! weee~~ fan-hard-die. cuma kalau artis korea bunuh diri, saya tak sebodoh untuk mengikuti mereka untuk bunuh diri jugak. yelah kalau kat Korea, kalau feberet artis depa bunuh diri je, mereka pon follow sekali. sah-sah akal pendek! heheh... kawan-kawan, saya pon minat Korea  lah!! tengoklah muka saya yang senyum meleret nih...ngee~ see,,



haa penah dengar pasal group CN Blue tak?? yang pernah tuh anda menang moto. huahua. CN Blue ni lah artis top selain Super Junior (suju)... wah memang aku minat giler kat kau orang!! minat kat lagu 'Im a loner' je. tapi terpaksa pakej sekali minat dia orang. ohh saya tak pernah nak hafal lagu or lenggok, gaya bagai artis Korea. tapi mereka telah merobohkan benteng tersebut! tahniah kau orang! lebiu much! muahahaha


malu nak mengaku minat korea jugak, minat korea, kpop, korea fan, comel, kpop group, kpop popular group, Korea selatan
CN Blue


nilah dia CN Blue. comei-comei hensem-hensem mereka! tapi kalau dia orang pondan tak tahulah. tapi aku tak kesah pon. aku minat lagu je... tapi sayang dia orang tak berapa pandai menari. lainlah suju menari memang tiptop an. tapi sory i minat mereka lebih daripada suju. entah apa yang spesel sampai orang tergila-gilakan suju tah. okeh, lain orang lain minat nya kan,, taste korang?? hee. mari layan lagu dia orang..



Cn Blue


ouch, sedang juga berusaha menghabiskan cerita My Lovely Samsoon, walaupun dah masuk dua kali tengok, dan Winter Sonata yang tak pernah berkesempaian nak tengok.. website ni lah yang telah addictedkan aku mengadap laptop 24 jam. oh hanya seminggu berusaha untuk khatam ye. yeahh haruslah berusaha! caiyok caiyok.. ^^



okeh. saya minat Korea! aww
saranghae


p/s:: dulu tak minat korea sebab semua orang nak minat..hahah cacat.


19 comments

December 14, 2010 at 6:59 PM

yang pentingnya mereka hensem
dan saye terpukau
hee

December 14, 2010 at 7:07 PM

minat gilak2 jugak!..hehee~

December 14, 2010 at 7:20 PM

jom join Contest Betty To Beauty By Raqueen Shoppe

http://raqueen.blogspot.com/

December 14, 2010 at 7:41 PM

i like muchh tooo

December 14, 2010 at 9:14 PM

CN BLUE!! wettoriya~ wettoriya~ dara diri dara du~~ hihi.. like!

December 14, 2010 at 10:10 PM

C.N. Blue best! =D lagu dia yg love tu pun best.

December 14, 2010 at 10:33 PM

laki2 minat wondergirl ngan snsd jaa.bhahaha

December 14, 2010 at 10:48 PM

Hahahah. nub ni mmg.

December 14, 2010 at 10:54 PM

haaa.btoi an an.malu nak ngaku laa tu.haaaha

December 14, 2010 at 10:58 PM

salam..

minat lagu dan drama2 korea apa salahnya...mana2 yg baik jadikan tauladan dan sebaliknya..

i follow ur blog...** 339

December 14, 2010 at 11:07 PM

>>nub and adam
angpa suka la naa wondergal

kami penyokong cn blue...bhahaha

>>sekamar rindu
malu lah, sbb ni xmengaku minat..hehehh

December 14, 2010 at 11:40 PM

yeehaa...geng lah kite beb


sep sep hooray!

tgk la citer he is beautiful kat 8tv skang..kol 8.30
hahah..sumpah! best uh

December 14, 2010 at 11:44 PM

ouhh,,
tengok tb kat umah mmg kena rebut2 cakar2 tendang2 la gamaknya..kihkihkih

December 15, 2010 at 1:36 AM

yup.. mmg rmi jugak laki ske..
mmber rpt ajim pon ade..
yela..comey2 org korea nie kn..
klu laki ensem2..huhu..

tpi ajim kureng skit..hee..

ajim pon dh fllw xila.. (^_^)

December 15, 2010 at 1:49 AM

hemsem3 .. huhuhu ..
btw salam perkenalan ..

December 15, 2010 at 4:31 PM

tapi Encik Kool nampak cm sstengah artis korea cm gay je..especially yg ade group ni la..tak tau la btol ke tak..jgn marah..huhu..

December 15, 2010 at 7:29 PM

er..x mint, dulu sy ingt perempuan je minat korea ni, tp bila sedara sy dtg rumah dia cite pasal cte korea..haha lelaki pun ad mint korea!!!! haha er..tp sy x nk tgk cte korea..jgn pngaruh sy..hehe gurau je..=)

December 15, 2010 at 11:20 PM

<-- mmg minat korea.. Drop-dear-minat-punyer.. :p

cnblue, suju, snsd.. dannn sbginya~ :p

December 15, 2010 at 11:34 PM

suke jugak cn blue..vactoria,vactoria!!

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!