December 3, 2010

7 sebab kenapa saya suka shopping online


Assalammualaikum,

 sedang berjalan-jalan di blog orang, tiba-tiba terlintas ideas superb di otak belah kanan.. ape lagi shopping secara online lah!! wohoo.. dunia sekarang memang semua di hujung jari je....lagi-lagi pulak sekarang duit yang diternak tak tau nak dilabur ke mana...hukhukhuk gila punya orang! ohh, maaf memang tengah gila sebab baru je pas jawab paper exam yang mencabut nyawa. fuhhhh...dasat sangat!


 errr,,
 kadang-kadang terpikir wah seronoknya shoppink sakan secara maya..(ok gila) yelah time ko ada duit, ko tak ingat dunia kan xila kan?? hukk. time habuk pon tak dak hang baru nak korek tabung panda ko kan...jumpa seposen celah katil pon kau gembira lalu terkial-kial melompat girang...heh. ok now bersyukur apa yang ada. Alhamdulillah....ohh i like shoppink. wee~ shoppaholic suda...


shopping, girls shopping, online shop, blogshop, shopping online, kenapa suka shopping



so lets do check it out this...,
7 things why i like online shopping :
>> dapat menjimatkan masa dan tenaga.
>> tak payah melenguhkan kaki, pinggang, otak, lengan, dan seumpamanya.
>> tak perlu susah-susah angkut barang banyak sangat.
>> tak perlu rambang mata takut terbeli lebih..hukhuk.
>> jimat duit minyak kereta, motor, lori, komuter bagai.
>> tak perlu menyusahkan teman, boipren, dan mak kauorang
>> yang ketujuh tak da idea.....gimme some???? heee


                tapi yelah kalau shopping online ni badan cam malas nak jalan-jalan kat mall kan, sebab tuh paras lemak tak turun-turun! huh. tapi kadang-kadang jalan jugak la kat mall hanya untuk membuang masa dan tenaga hang out dengan kawan-kwang yang sama tahap gila. wah!! tak sabar tunggu end of this Disember...its hols time...errr pluz bermulanya praktikal. aishh...



                eh, eh, sebelum kauorang nak shoppink kat blog orang ke, mana-mana ke, tengok dulu lah syarat and segala conditions dorang. yelah jaga-jaga je cik salmah....sebelum ni memang was-was nak shopping online nih. tapi sejak dapat item yang di ingini saya teruja nak shopping online!! weee. jom jom shoppink! wink**


                okeh. hepi klik-klik.

                ^.<


                10 comments

                December 3, 2010 at 5:36 PM

                shopink on9..i like! hikhikhik~

                December 3, 2010 at 5:49 PM

                xpnh try lg
                hehe
                xila sllu shoping on9 kat mn ek?

                December 3, 2010 at 5:54 PM

                xila. jom join contest saye dekat bloggg...

                December 3, 2010 at 5:54 PM

                >> fadilah
                i like muchh

                >>mis lemon
                errr di macam2 blog.. tp slalu shawl. tgh cr koleksi pakaian ke,,, tp xreti. takot xmuat...hukkk

                December 3, 2010 at 7:04 PM

                aida pun ske shopping.. :D

                December 3, 2010 at 7:09 PM

                tak penah shopping online..tak best sbb tak dapat cuci mata..haha

                December 5, 2010 at 10:07 AM

                huhuhuhuhu ilike~~~~

                December 5, 2010 at 11:49 AM

                suka shopping on9 ek..
                jom view & shopping kt [sini]

                December 5, 2010 at 2:59 PM

                buat masa ni saya tak reti nak shopping on9.. huhu

                December 5, 2010 at 4:44 PM

                hukk

                Post a Comment
                 
                HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
                This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
                If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
                Thanks for your visit sweet people. :D
                copyright 2007-2016 to Love,xils!