August 18, 2011

Cara Daftar Churp Churp !

Assalammualaikum,


Kiut gile nama Churp Churp ni. Sape punya idea agknya? Bagus diaorang punya marketing department ni. Hihi. Tapi lagi kiut tak kalau korang daftar churp churp ni. Rasanya korang semua dah daftar Nuffnang kan? Kiranya Churp Churp ni adik beradik depa lah...Dibawah satu bumbung kata kau. Siyes tak tipu.


Saya suggest kan kawan-kawan semua kena daftar Churp Churp ni, alang-alang dah join Nufnang kan. Sebabnya nanti kedua-dua benda ni akan di link kan sekali. Tak payah nak log in banyak kali dah. Tak payah risau status Glitteri kat Nuffnang sebab depa dua ni kan dibawah pengurusan yang sama. Apa itu Glitteri? Korang pergi login Nuffnang dan tengok nombor 1 macam kat bawah ni.


Aku pon tak pasti pasal Glitteri ni dan rasanya kalau yang baru mendaftar Nuffnang tak dapat kot? Betolkan kalau salah. Dan kalau korang nak tahu lebih siket boleh click read more macam nombor 2 kat atas tuh. Rata-rata semua pakai heartbeat kan? Ganggu ke tak ye. Saya setia dengan Nuffnang dan Churp Churp je... Hikkkk



Firstly, korang daftar Churp Churp dengan pergi ke website ni atau click je dekat link atas ni. Dah click, boleh lah tulis all the requirement yang dorang mintak. Isi semua dan tekan submit. Ok? Pastu pergi Dashboard kat atas belah kanan untuk tengok iklan yang boleh di share bersama dan belah kiri pasal status berapa RM korang dah dapat. Tengok bawah ni..


Kalau dah daftar Churp Churp lain kali boleh lah log in Nuffnang dan terus je ke Churp Churp dengan click seperti gambar dibawh ni....Tak ke senang Jijah oi. Churp Churp senang nak dapat income tau. Laju je. :)


macam mana daftar churp churp, churp churp, apa itu churp churp, iklan churp churp, earning churp churp



Alang-alang dah online Facebook dan Twitter, apelah salahnya share iklan Churp Churp ni sekali. Tak rugi punya. Korang jugak dapat pekdahnya. Hehe. Macam mana nak letak iklan Churp Churp dalam blog, Facebook dan Twitter? Next tutorial boleh? Penat lah....Hikkk.



Sekian.
Jangan lupa klik churp churp kita hee


5 comments

August 18, 2011 at 5:49 PM

nsb bek awk tnjuk..da lme join tp xfhm

August 19, 2011 at 9:48 PM

da buat.. tp, ta taw cmne na letak banner iklan tu..

August 21, 2011 at 3:04 PM

alia pun ade churpchurp . tapi skrang ni dh tak aktif xp

August 21, 2011 at 8:53 PM

nextt>>>tuto!

August 23, 2011 at 5:00 AM

:)

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE :) ^^

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!