September 12, 2011

Perempuan disihir di FB ?

Assalammualaikum,


Hot topic pagi ni. "Ira disihir guna gambar di Facebook". Dia mendakwa telah disihir oleh bekas kekasih  teman lelaki nya sekarang. Akibat daripada faktor cemburu. Waduh-waduh.  Pergilah baca selanjutnya disini. Hehe


bcoz i care, facebook, perempuan disihir dari facebook, 15 ANUGERAH ALLAH PADA WANITA TIDAK PADA LELAKI, apo nak dikato, info, lelaki



Aduyai mengapa masih ramai yang menurut dan menjadi hamba syaitan. Banyak lagi lelaki-lelaki gagah di luar sana, orang lain punya jugak kau nak kacau nak sihir bagai. Tahulah masih sayang dan cinta masih berpaut, tapi mungkin suratan jodoh bukan dengan lelaki tuh. Nak buat macam mana kan??


So bagi gadis-gadis atau mak-mak gadis di luar sana berhati-hatilah. Jangan nak expose sangat gambar tuh. Jangan nak buat gambar tergedik-gedik sana sini sangat, jelir-jelir lidah bagai, letak je gambar yang buruk pernah ada. Kuang kuang. Mungkin suatu hari ada lelaki yang geram tengok gambar awek-awek cun sampai ada niat nak sihir di Facebook. Mana lah tahu kan. Waspada je.


ps :: nak breakfastlah!



15 comments

September 12, 2011 at 11:13 AM

takut ...mcm2 skunk kn

September 12, 2011 at 11:17 AM

haishhh dorang nih...kenapa la perlu menjadi hamba syaitan???emm~~

September 12, 2011 at 11:54 AM

salam kenal..

kan...mcm2 zaman skang...nak letak gambar pon kene pikir dulu

September 12, 2011 at 11:57 AM

nak letak gambar pun kena hati2 gak kan..xleh nak expose sngat gambar 2..mcm2 boleh jadi..letak jer gambar seberapa kecik yg boleh ;)

September 12, 2011 at 12:00 PM

aku stim tengok gambar tetek awek di FB.. haha

September 12, 2011 at 12:04 PM

watch out~~~

September 12, 2011 at 12:06 PM

aduyai~~~

September 12, 2011 at 12:41 PM

@Zul Fattah
aduyai ko fatahhh...hoverr

September 12, 2011 at 1:03 PM

lain kali jgn letak pic dlm fbk..
hahahaha~~~

September 12, 2011 at 1:07 PM

ayooooooooooo
dgn segera mndelete segala gambo yg agak pelik
huhuhuhu

September 12, 2011 at 1:58 PM

adeii...main FB dan melalui FB pun bole kena??

September 12, 2011 at 2:15 PM

haha..aku gurau je la paris..

p/s: tima kasih sudi follow blog aku yg entah apa2 tu

September 12, 2011 at 2:15 PM

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

September 12, 2011 at 3:40 PM

bahaya zmn skrg nie.huhuhu~

September 16, 2011 at 11:50 PM

mak aku kata jgn bg gambar penuh kt orang(dr kepala ke kaki)..lagi senang di bomoh

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!