October 10, 2011

Wajib Tonton : Boys Over Flowers !!!!

Assalammualaikum,

Satu dua tiga! Jom histeria ramai-ramai..Wuaaaaahhh. Boys Over Flowers memang sesedap seperti yang disuggestkan oleh kawan-kawan. Wuargghhh lagi... Memang loser gila kan bila baru nak tengok. Orang lain dah lama excited tapi ku baru nak mula menjerit-jerit macam orang gila! Tahu ramai yang tak tengok lagi kan, so cepat-cepatlah dapatkan cd/download/online sekarang cepat!!


Walaupun baru episod tujuh tapi serius tak boleh berhenti untuk episod seterusnya. Sedang dalam mood Boys Over Flowers. Jadi muka menaip pun buat comel-comel. Rasanya faktor Boys Over Flowers ni adalah kerana para pelakon nya yang comel/kacak/lucu gila! Mula-mula, minat second hero yang rambut blonde tuh tapi lepas episod tiga minat Gu Jun Pyo...Arhhhh *histeria


Walaupun Jun Pyo agak menyampah mukanya bila dipandang tapi dia sweett...Rambut kerinting poyo dia pun agak menyampah dipandang. Tapi lama-lama jatuh hati dengan karakter dia. Memang terbaiklah cerita Boys Over Flowers ni. Memang mengujakan wahai dunia!!


Buat umum, cerita ni diadaptasi dari cerita Taiwan F4. Serius tak pernah tengok. Ada jugak Boys Over Flowers versi dari Jepun tapi belum tengok. Sebab kebosanan dalam hidup beberapa hari yang lepas maka suruh kawan-kawan suggestkan cerita Korea paling best. Yang penting cerita kelakar. Memang tak sia-sia lah layan. Dalam beberapa minggu lepas ulang cerita Sassy Girl.


So, nak pengaruh yang lain pergi tengok. Pergi tengok cepat-cepat. *eksaited!

muvee, kdrama, korea, Boys Over Flower, drama korea best, best story


ps :: cerita Korea apa yang best lagi ek??




13 comments

October 10, 2011 at 2:04 PM

cerita serius best...

October 10, 2011 at 2:18 PM

personal taste!
hahahaha
ada LEe min ho lagiii
weee
antara sume cite korea
yg penah tgk smp abis one little tears
dgn personal taste
ha
dgn ape ntah lagi satu
hahahahah

October 10, 2011 at 2:30 PM

lah bru nk tgk ke?sya khatam dah tgk bof ni...

**sya puyer besday lagi9 ari..hihihi

October 10, 2011 at 2:41 PM

tambah lagi seorang giler kpop..! yeay! kita geng...^^
banyk lagi citer yang best.. antaranya dream high,my fair lady and bayak lagi lah! hehehe...

October 10, 2011 at 2:59 PM

betul2, mmg best sesangat ! hehe~

October 10, 2011 at 3:07 PM

uwaaaa! nak tengok kat mana ni?

October 10, 2011 at 3:20 PM

maaduu.com/
wehuuuu

October 10, 2011 at 4:35 PM

mysoju.com pun boleh PL..

October 10, 2011 at 4:59 PM

dah tengok,memang best gila :D

October 10, 2011 at 6:17 PM

sy lg suka tgk yg versi jepun hehe

October 10, 2011 at 6:30 PM

waaaa comey doodle heeeee ;DDD

October 10, 2011 at 9:47 PM

dah tgk 3 versi, Korea =standard citer Korean..touching giler, Taiwan= romantik (paling sya suka), Japan =lawak.

October 11, 2011 at 10:00 AM

My Ji Hoo ^^

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!