October 10, 2011

Losyen Mujarab Mustajab Marveles

Assalammualaikum,














ps :: Terkeluar sudah karakter sengal dalam diri ini. Sketch ni hanya untuk suka-suka tau. Tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun meninggal dunia. :)


ps2 :: tersalah autopost. patot besoklah! lupa setting tarikh!!! aigooo




16 comments

October 10, 2011 at 3:17 PM

arhh patot publish sok lah!! arhhh bio lah!!

October 10, 2011 at 3:30 PM

haha
ala takpe la klo post today pun.
tak suka la losyen tu.
panass............!!

October 10, 2011 at 3:50 PM

hehehe
klaka lah . .
yg perise durian tu bekesan ke ? ?
HAHAHA
ketawa guling 2x . .
nice 2x . .^^

October 10, 2011 at 3:59 PM

@budakijaupendek
kan2...mmg panas extra hot tuh ;p

October 10, 2011 at 4:00 PM

@cik kiah ronggeng
durian ngn blubery tu rekaan je..
;p

October 10, 2011 at 4:35 PM

omg nora danish??? hihihi...

jom kite enjoyyyyyyyy...<---tiru ayt femes nora

bhahahah...

October 10, 2011 at 4:58 PM

nora danisa tu kan ke kuquih dah ka?ce kasi adibest noor ke,kenot ke...baru iye,ni iklan menipu belake,haha

October 10, 2011 at 6:08 PM

hehe penah try dh losyen tu..tak mujarab lgsg haha

October 10, 2011 at 9:41 PM

dah try gaks, samaada tak mujarab or lemak dah selesa kt body ni. rugi je

October 10, 2011 at 10:50 PM

la... ingat kan nak cerita pengalaman sebenar.. sejak akhir akhir ni teruja pasal losyen xtra hot ni. huhu . baru beli losyen KERATOn huh nama pun tak pernah dengar kan? menyesal beli.

October 10, 2011 at 10:51 PM

sori dah lama tak datang, sibuk konvo...

October 11, 2011 at 12:09 AM

perasa durian tu macam sedap je..boleh makan tak..? heee~

haha..melampau2 sampai keluar darah bagai..hee~

October 11, 2011 at 1:14 AM

hahaha...nora danisa,artis ke ni?hehe...

abih tebakor badan panas sgt guna losyen,hehe

October 11, 2011 at 9:02 AM

fifi sukew! eh?

hahaha

October 11, 2011 at 10:54 AM

kihkihkih mau terbakar.hahaha :D

October 11, 2011 at 1:09 PM

hai2.morninggg.

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!