November 21, 2011

Futsal Dan Wanita

Assalammualaikum,


Wahai wanita, wanita di seluruh dunia. Hey heyyy. (nyanyi ni). Andai laptop korang canggih, mesti automatik lirik kat atas ni kedengaran kat laptop masing-masing. Seriyus tipu. Wanita-wanita/gadis-gadis sekalian, pernah main futsal tak? Bahasa saintifiknya, foot apesal bolos saja bola itu. Pernah tak? Kalau yang tak pernah tuh, takpe cuba lagi lain kali.





Futsal dan Gedik

Rata-rata pemain futsal wanita memang gedik. Yelah dia antara kaum yang reti tendang bola. Sekali tendang mesti masuk, kalah Ronaldo Torres. Semakin hawt sebuah team tu, semakin gedik. Siap setiap perlawanan akan ada penyokong laki-laki. Yang hawt ni tak kan kawan dengan team lain. Melainkan mereka ikhlas berkawan atau lesbian aw aww..


Futsal dan Gaduh

Dalam sesebuah team ni tak sah kalau tak gaduh mulut, tarik rambut, dan caci-maki. Mereka akan berperang sesama ahli bukan dengan team lain. Kebanyakan nya profesional. Dah kalah tuh, buat cara kalah kan. Tapi mesti ada gaduh punyalah. Kalau dah gaduh, confirm akan berpecah punya. Buat team lain. Alahai.


Futsal dan Bengkung

Awak tuh memang takde bakat dalam arena futsal ni tapi still nak memain. Kalau tendang mesti ke laut. Terima jelah bakat awak mungkin ke arah profesion perguruan siapa tahu. Tulah kecik-kecik dulu ngelat mak nak bengkung kaki tuh. Ee babab dia...


Futsal dan Keayuan 

Rambut pacak-pacak macam Fizz Fairuz, badan gagah persis Aaron Aziz tapi tendang bola macam perempuan melayu terakhir. Rupanya dalam hati ada sifat gemalai. Ni mesti jenis terpengaruh rakan sebaya nih nak jadi Aku Bukan Tomboy. Takpelah janji stail ader...



Macam-macam karenah futsal wanita ni. Masa jadi urusetia futsal masum dulu, pernah ngorat minah tomboy ni. Saja nak test dia, tapi ada respon. Pheww seram. I lurus okeh. Rindu pulak nak main futsal walaupun jenis Futsal dan Bengkung tuh. Uhukuhukuhuk.





ps :: Ganyang, pijak-pijak, belasah Indonesia wahai Harimau Muda ohoi! Aummmm


15 comments

November 21, 2011 at 12:26 PM

tak penah main futsal n tak pernah pi tengok depa main pun..huhu jakunin betul!

yeke, geng futsal camtu? eei takmo main lah :P

November 21, 2011 at 12:30 PM

xpayah la men... huhu.. men jalah yg sesuai ngn jiwa pmpn. huhuhu

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

November 21, 2011 at 12:34 PM

huhu saya pun kaki tak berbedung tu lah yang tak reti main futsal tu..

November 21, 2011 at 12:57 PM

futsal dan jodoh - main futsal pada masa yang sama main kenyit2 mata ngan mamat2 ganteng yang memerhati dari tepi :P

November 21, 2011 at 2:09 PM

tak pnh men,tp teringin nk men futsal.hehe

November 21, 2011 at 2:13 PM

pernah main futsal, bolos sana bolos sini berjaya jugaklah sumbatkan gol untuk team....hihihi...


aduhainye pun..kenangan lalu...

November 21, 2011 at 2:19 PM

lelaki bila tengok perempuan bukan tengok dorg main,tengok ke lain...hahahaha..giler jer

November 21, 2011 at 3:46 PM

mmg betul pun..lagi2 kalau dah goal kan sebijik..itu pun bola kesian hahhaha tp mukeeee..........mengalahkan pemain negara..hhhahhha//

November 21, 2011 at 6:40 PM

pernah main futsal best :D like it.

November 21, 2011 at 6:52 PM

alahai, ayunya orang pempuan main bola... ngehehe.... go go harimau.. ngaummmm

November 21, 2011 at 9:46 PM

kalo pompuan maen futsal
suara je lebih, gol x pun

haha

November 22, 2011 at 10:11 AM

Bw.....

November 22, 2011 at 1:26 PM

Biaq pi lah kat depa nak main futsal pun...nanti kena "main" gak hihi

November 22, 2011 at 3:16 PM

kena brutal la sikit. haha

November 22, 2011 at 3:42 PM

"kalo pompuan maen futsal
suara je lebih, gol x pun"

yang ni betul ahahha

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!