November 14, 2011

Gambar Paling Handsome

Assalammualaikum,


Minggu lepas lagi abang posmen mai rumah kirim surat cinta dari UUM. Jasamu dikenang. Dah agak dah dapat gambar posing studio waktu time kovokesyen ritu. Setelah sebulan sampai gak gambar mahal tuh. Dah la tak bagi softcopy. Hekk



Tulah hasil gambar abah yang kacak, mak yang manis, adik yang entahlah dan daku yang entahlah jugak. Dan juga gambar tabung meaw yang kaching-kaching. Kesimpulannya gambar nilah paling hencem dalam sejarah. Aishhh. Mana nak gantung ni ye. Gambar avatar blog ni pon dah berubah jugerr. 






Ps : Kalau nak gambar close up, mai datang rumah tengok. Hik hik.


13 comments

November 14, 2011 at 6:47 PM

heeee..tabung tu nak join sekali..hihihi

November 14, 2011 at 7:11 PM

amboih adik tu posing,bergaya..hehe..;p

November 14, 2011 at 7:16 PM

tomeila..nk sain hahaha

November 14, 2011 at 7:55 PM

hamoihhh..mahai sungguh gmbq dia smpai nak kena pi tgk kat ghumah kaluuu....eheh3

November 14, 2011 at 8:08 PM

kita nmpak tbung ;D

November 14, 2011 at 11:58 PM

okay jumpe tempat nak komen... ahahaha err alamat umah ade? nk tgk close up larh... ahaaha


meisnani.blogspot.com
strawberrymerah-meisnani.blogspot.com

November 15, 2011 at 12:25 AM

syoknyer da grade! jelessss eden :p

November 15, 2011 at 12:42 AM

meh sini alamat umah,nak pi nengok..tahniah dah grade

November 15, 2011 at 2:33 AM

tahniah!!!

November 15, 2011 at 7:04 AM

laa kenape xdpt softcopy?

November 15, 2011 at 10:26 AM

alien??

pemes lah kamu nih paris lipton..

mana elin pergi BW ade jer nama kamu.
jd pagi nih nak terjh n skodeng paris lipton nih.
;)

ibu bapa kebangaan kamu, jd kamu kena letak kan mereka di tempat yg kamu setiap hari akan pandang.
blkg katil ker..tepi almari makeup ker..yg mudah.

have a nice day.

November 15, 2011 at 11:15 AM

weeeeee
nak mai umah ptg sat gi bole
hehehee

November 15, 2011 at 11:56 AM

wahahah.. same lah.. jatuh cinta mse tengok majalah tiga dulu. mkne nye umur kite lebih kurang lah

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!