December 9, 2011

Makan Sushi Penyebab Otak Berulat

Assalammualaikum,




Rasanya semua dah maklum tentang ni. Tapi tak kira nak hebahkan jugak. Disebabkan sendiri suka makan sushi, maka bila tengok gambar kat atas tuh terus pangkah sushi. Dan makanan yang tidak dimasak khususnya. Yek yek yek.


Kalau ikutkan kan, awal tahun hingga pertengahan tahun ni suka rembat sushi masuk perut. Maklumlah tempat kerja dulu belakang Jusco Maluri tu je. Hari-hari lalu Jusco, hari-hari bau sushi, hari-hari sengaja lalu kat food court. Memang tak tahan godaan bau dia yang wangi tuh.


Sejak dapat tahu Sushi King tak halal (eh?) dah tak jejak situ. Octopus Sushi pun ragu-ragu. So tinggalkan aje yang ragu-ragu ni. Walaupun harga seketul sushi Jusco RM 1 dan nampak low class, disebabkan meluap-luap nafsu nak ngap sushi, bedalkan aje. La ni lama tak makan dah.


Tengok ramai blogger pun update pasal otak orang tua ni kena makan ulat. Terasa ulat terhegeh-hegeh kat dalam otak nih. Macam nak gi scan check ade ke tidak ulat dalam otak nih. Huh. Seram tau.



Ps :: Parasit makhluk paling tidak comel!


18 comments

December 9, 2011 at 5:48 PM

ade dgr psl nie so elakkan..ngeri tgk otak dia

December 9, 2011 at 6:10 PM

aie sekali jer makan shushi,memang tak kena dgn jiwa..tolak tepi tak makan dah..hee..^^,

December 9, 2011 at 6:54 PM

eiii..loya tekak nampak gambr tu..=.=
takdelah syiok mane makan sushi..biase2 jer.leh kira brape kali ntah makan sushi tu...

December 9, 2011 at 7:19 PM

mmg tak lalu nak telan sushi dan bila dah tengok gambar ni,lagiiiilah tak lalu..

December 10, 2011 at 7:01 AM

betul eh fakta ini?

December 10, 2011 at 8:27 AM

tak pernah mkn sushi dan tak pernah teringin plak nk mkn dia..

December 10, 2011 at 4:41 PM

ewwww . tengok gambar kejap je -___-
tak nak makan lagi . grrr geli .

December 10, 2011 at 4:54 PM

ok.yang ini tak cuwettt~~gua tengok sikit je..gua tak baca pun..gua lelaki penggeli.ok.yang ini so cuwettt~~

December 10, 2011 at 6:00 PM

hai..sy baru follow ur blog..n if u dont mind pliss follow me back :) bolh kongsi cerita

December 10, 2011 at 6:24 PM

ouhh . ni yg mnambhkan lagi selera nak makan sushi . muahahahaa ! :)kidding*

December 10, 2011 at 7:51 PM

eiii takutnya, nasib baik tak minat makan sushi dan tak suka pun makan benda ni.. azza tak leh terima makanan oriental food sebenarnya... korea, jepun, chinese.... certain2 je leh terima..

December 10, 2011 at 10:37 PM

Owh, padanlah otak aku kreatif semcm je... nak makan lagi la pasnie, nyum nyum nyum!

December 10, 2011 at 10:38 PM

ishh hilang selera bro nak makan malam ni adessss

December 10, 2011 at 10:56 PM

Yup2...
Nk lg mantap,seacrh youtube,
hidung berulat...keh3..
Resdung kot..
Puncanya dikaitkan dgn mknanan2 cm sushi ni,budu,belacan,cencalok..

December 11, 2011 at 1:13 AM

baru tau tak halal ni.nasib bagitau..baru nak suap msuk mulut.oh utk pengetahuan..babi pun tak halal dimakan

December 11, 2011 at 10:33 AM

nasib baik tak reti mkn benda ni,hehe


follow sini^^

December 11, 2011 at 7:15 PM

mat luftila org yang glemer..huhu..tak kenal???=]

February 8, 2012 at 10:47 PM

aku tak minat sushi... seb baek!

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!