April 21, 2012

Tiga Beruang Penambat Hati

Assalammualaikum,

Papa beruang, mama beruang, dan anak beruang akhirnya hidup aman dan bahagia untuk selama-lamanya. Yay *tepuk-tepuk-tepuk



Bahagianya kalau dapat jadi beruang comel. (sigh lama-lama)


Dua tiga menjak nih tengah gila dekat tiga beruang. Hari-hari hidup seakan happy semacam kalau dapat dengar suara tiga beruang. Siap download carik dekat 4shared lagi. Secara rasminya jadi ringtone. Ulang tayang cerita Full House pon dah berapa kali. Tak pernah bosan. Katanya ada Full House 2. Mana, mana?


Kegilaan terhadap tiga beruang kembali lagi...duhh





Ps :: Now watching...Dream High 2...



24 comments

April 21, 2012 at 11:42 AM

hahaha. aku pun suke 3 beruang dulu. cute :)

April 21, 2012 at 12:03 PM

comel saja dalam fullhouse tu..dengan gaya menari..=)

April 21, 2012 at 12:06 PM

full house 2??? huhu arap2 ada..

skrg ni tgk love rain.. best! hehe

April 21, 2012 at 12:08 PM

best nya dapat jadi kura kuraa. hehehh

April 21, 2012 at 12:18 PM

ecececeh...minat korean ni tingat kat si oink lettew...hihihi..LOL

opss.....lari.....

April 21, 2012 at 12:24 PM

lagu tuh sgt comel ^_^

April 21, 2012 at 12:26 PM

hai paris beruang..

April 21, 2012 at 2:07 PM

saya pun suka 3 beruang itu..kekeke

April 21, 2012 at 3:06 PM

cuba menyamar jadi beruang comel untuk merasa bahagia~ HAHA

April 21, 2012 at 3:49 PM

weeeee..dulu izz ngan akak izz mnat gler ngan cite ni..paling tringat part beruang tu lah..haha :)

April 21, 2012 at 7:31 PM

Wakaka! Tak prnh pulak tgk drama Korea ni.. Tp.. Klu sy, mmg malu arr nk buat mcm tu.. Nsib baik muka makwe Korea tu comel, klu tak dh kna tendang kluar rumah dh sy rsa, haha!

April 21, 2012 at 7:33 PM

jin woon...pkwe aku..aummm aummm

April 22, 2012 at 11:18 AM

3 bear comel ! :)

April 22, 2012 at 3:08 PM

comel2 je bear ni kan...hee~

April 22, 2012 at 4:02 PM

haha,beruang-beruang nie mmg comel.

aku suka yg vid rain menari comel gila..hehe

April 22, 2012 at 5:21 PM

masa baca tajuk ni dh agak dh msti ada cite full house hahaha best kan !!

April 22, 2012 at 8:44 PM

bez..............
kan =D

wahhh lama x lepak sini...keh3...
(^_^")

April 22, 2012 at 10:27 PM

alaahh,tgk fullhose tu,teringat plk cerita tu..mcm nak tgk blk la cite tu :)

April 22, 2012 at 10:40 PM

xpernh tau pn????byk citer korea eh??nkkkkk

April 23, 2012 at 1:08 AM

hahaha,cerita korea pertama aie layan dulu...memang comel jer tengok,hehe..;p

April 23, 2012 at 3:11 PM

dream high 2???

best tak?

nk3!

April 24, 2012 at 12:01 AM

owhhh...how cute that gurlsss...totally 100% love her..hahahaha

>>#Cispa Expected Us !!

April 24, 2012 at 12:39 AM

mood nak jiwang je paris hilton ni..mencik3!!

#asal komen anda masuk spam box sy? anda mmang kaki spam ke?lalaalala~

August 26, 2012 at 1:40 AM

ila,tak jumpa la hdiah yang awk nak tu..sedih dibuatnya.

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!