April 25, 2012

Kecelaruan Maklumat

Assalammualaikum,

Ahh rindu rasanya dengan pakwe angkat kita dekat Perth tuh. Ngee







Dah tengok video Mat Luthfi ni? Siapa Mat Luthfi? Kalau belum tengok cuba tekan play. Tak rugi pon. Bukan setelah dia post video nih baru kita tersedar. Tapi sebab dialah ramai juga yang bukak mata. Em em em. Yeke? Tapi apa yang dia olah kan memang terbaeklah. Ada yang terasa tak? Tak pernah share yang coca-cola haram, donation like, yang tsunami heboh kat twitter tuh, semua macam confident je nak share. Eh main facebook haram sebab ukhwah freemason? Oihh cepat share. (macam harem je)





25 comments

April 25, 2012 at 11:09 PM

aaa tu ah..spreading rumours..hurmm

April 25, 2012 at 11:10 PM

emm...ustazah zila? wahhhhh..

Assalamualaikum ..ehem3..ni dah solat isyak blm? hahahaha opss

April 25, 2012 at 11:20 PM

haha pakwe angkat eh?kehkehhh bolehlaa...tapi dia ni memang setailo la!suka tgk video dia!

April 25, 2012 at 11:30 PM

baru semalam lyn video dia,,mcm ketagih plak,,lepas satu2 layan,,hehe,,yupp betul tu,,mujur tk penah share info pelik2 kt FB tu,,

April 25, 2012 at 11:41 PM

amboi. kanda lutfi gituuu. hahha

April 25, 2012 at 11:54 PM

Pergh, dh tgk dh video ni. Trbaaaik! Hahaha! Lwk btul! Tp btullah, dia bukak mta org. Jgn main SHARE je bnda yg tak dyakini. Lgi2 bnda yg mnakutkn org lain. Yg Bob Kuman tu la contohnya..

April 26, 2012 at 7:30 AM

aku dah tengok vedio ni.. memang best r.. Islam sbenarnya mudah utk diamalkan.. tp tanpa ilmu, kita akan rasa susah sangat.. so blajarlah utk paham apa itu islam..

April 26, 2012 at 8:37 AM

xleh tgk video ni.. haih!!!

April 26, 2012 at 10:09 AM

terbaeekkk matluthfi :)

April 26, 2012 at 11:04 AM

kanda luthfi tu...kelas paris lipton oi.HAHA.

April 26, 2012 at 12:09 PM

matlutfii !

April 26, 2012 at 1:41 PM

PENUH INFO BERGUNA...TERBAEK ^___^

April 26, 2012 at 3:01 PM

alamak comelnya hehehe..tu la, sblm nk share maklumat, cek dulu

April 26, 2012 at 3:26 PM

haha,agak menyedarkan
tp plg best mcm tweetpeeps dgn facebooker lagi cepat dari jabatan kaji cuaca,..

April 26, 2012 at 5:37 PM

huwarghhhh~~~pakwe ak0ooo jugak nie...

April 26, 2012 at 9:32 PM

perghh kanda.haha
suka benar ngn matlutfi ni..aw!

April 26, 2012 at 10:03 PM

Shiema pun suka tengok video matluthfi ni (:

April 26, 2012 at 10:40 PM

pakwe angkat u, tapi pakwe sebenar ai

ngeh3

April 26, 2012 at 11:37 PM

untongla pakwe angkat..hihi

April 27, 2012 at 12:34 AM

video mathlutfi sentiasa aawesome..

April 27, 2012 at 8:45 PM

auwww really love it :))

April 27, 2012 at 10:07 PM

yeah..mat lutfi memang ohsem,suka tengok..dia cakap loghat utara,dia nie memang kreatif kan..semua video yg dia buat ade moral,bukan sekadar lawak semata2..cam mamat korea de gak..hehe

April 27, 2012 at 10:20 PM

ecece..haha..

#xleh tgk video sbb ipg block..hahah

April 27, 2012 at 10:25 PM

hewhew hewhew. pakwe kitewww tu :P

April 28, 2012 at 8:49 PM

mathlutfi awesomeeee !

#hai tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!