April 18, 2012

Trip To Thailand (Happy Ending)

Assalammualaikum,


Biar gambar bercerita. Trip ke Thailand...

campus style, wordless wednesday, travelog, tut tut kenderaan di thailand, floating market thailand, trip ke thailand, friends, frenz forever
Dengan lala naik tut2. Nama transport nih..


campus style, wordless wednesday, travelog, tut tut kenderaan di thailand, floating market thailand, trip ke thailand, friends, frenz forever
come to momma! aumm

campus style, wordless wednesday, travelog, tut tut kenderaan di thailand, floating market thailand, trip ke thailand, friends, frenz forever
tingginya menara kat sini!


campus style, wordless wednesday, travelog, tut tut kenderaan di thailand, floating market thailand, trip ke thailand, friends, frenz forever
floating market Thailand. kalerpool right?



Semua gambar kat atas nih trip ke tahailand bersama kekawan uni dulu. Tapi dua tahun lepas punya trip lah. Tak basi lagi la sebab tak pernah share dekat blog. Dekat FB dah jadi private. So godek-godek dekat FB, terasa nak share dengan kawan blog pulak. Ni semua gara-gara rindu dekat kawan-kawan. Jumpa kat Alaska!! Wordless wednesday pon orite...





32 comments

April 18, 2012 at 9:42 PM

best ooo...comel gajah tu..hahaha=)

April 18, 2012 at 9:48 PM

besnya!! :D

uni pon lama dh x g thai,,boderpas tmt tmpoh..=_="
lgpon skg kt bhya kt sna..huhu

April 18, 2012 at 10:14 PM

semalam baru jep pergi paris.jeles tak???haha

April 18, 2012 at 10:29 PM

seronok laaa pg thaiooo :)

April 19, 2012 at 12:20 AM

Pergh... Msti syok kan. Serius tak prnh pi luar ngara walaupun Thailand. Tringin sgt nk jalan2 kat luar ngara, especially Japan. Taktau, tp tringin sgt nk pi Japan. Sis nk pi Alaska? Untunglaaaaaah~!

April 19, 2012 at 1:58 AM

wah seronoknya .... deno tak pernah pegi sana tp kaklong deno dah pegi... byk brg murah kat sana kan? :)

April 19, 2012 at 2:11 AM

honeymoon kat paris, ofkos la cik paris yang mampu. dah namenye bndar sendiri. kikiki

April 19, 2012 at 8:59 AM

laa 2 taun lepas?patutlah nmpak gajah tu kecik je

April 19, 2012 at 9:48 AM

Comel lah gajah Thai. HAHA :D

April 19, 2012 at 10:00 AM

gambar je lama...kenangan sentiasa freshhh dalam sanubari :D

April 19, 2012 at 10:41 AM

seronok nyee korang !

April 19, 2012 at 4:27 PM

2 tahun lepas? patut la nmpk muda2 remaja je..

April 19, 2012 at 4:44 PM

kembara di thai? wow.. osem.. seronoknya.. :)

April 19, 2012 at 7:39 PM

pinjam along la nak p paris...kota cinta tu beb,haha....tapi aku nak p mekah lu,teringinnn :"(

April 19, 2012 at 8:29 PM

ari tu pergi eiffel tower. best tak hengat lah kann.

last-last sekali, ada suara tanya ko takde kelas ke pagi ni?

aiseymenn, mimpi daa ^^

April 19, 2012 at 9:21 PM

best.. tapi aku dulu masuk pelabuhan je la.

April 19, 2012 at 10:09 PM

bestnye dpt travel

April 19, 2012 at 11:35 PM

wahhh..best la trip masa tu kan dpt g sana...tak pernah sampai sana lagi ni...hee~

April 19, 2012 at 11:46 PM

beshnyeee die g jenjln kt thaii tuhhh

April 20, 2012 at 12:51 AM

dua tahun punya cerita pun sy tetap jeles..lain kali nak ikut juga,tak kira~

#jom p paris^.^

April 20, 2012 at 7:36 AM

Seronok dapat terbang dan jalan jauh2.

April 20, 2012 at 11:12 AM

Wow~ bestnyerr~ hehe.
>.<

April 20, 2012 at 3:01 PM

even dekat dgn thailand, tp x penah pegi, hehe

April 20, 2012 at 4:57 PM

xpenah smpai thailand.. ahaha.. smpi kt sg golok ja..kuikui

April 20, 2012 at 8:26 PM

best :)

sy dan kenkawan pun merancang mahu ke sana.:)

April 20, 2012 at 10:21 PM

aummmmmmmmmmmmmmmm!!
apesal gajah tuhhh aummmmm.

April 21, 2012 at 12:19 PM

sawa dikap..mkn ikan kap..hihihi..

wah mo pi paris? tunggu si oink iya...lalalala..

April 21, 2012 at 8:11 PM

wah..best la.time blaja sempat lagi jln2..hehe

April 22, 2012 at 12:13 PM

oyeahhhh...
jalan2 seyh.... mesti best giler....

April 22, 2012 at 4:04 PM

amboih kemain holiday,kita sini struggle nk exam..untunglar depa...

April 22, 2012 at 4:56 PM

kamu ni nakal kan...aq bole jadi mereng tiap kali bace komen kamu xila...


wahh napain? teda keta ku bawa kau jalan2...rumah pon teda ada pon bapa punya~ lalalalla<----nakaaaaaaaaaaaaaaaaaal taw ini budak.......

August 26, 2012 at 1:47 AM

awk kena bawa sy ke thailand..kena tau~

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!