October 18, 2012

Cinta Untuk Aziz

Tut tutt, tut tuttt...


Aziz mencapai telefot bimbit disisinya.
'Ahh ada mesej rupanya. Mesti dari Celcom leteww..' Dia berbicara sendirian.


Ternyata sangkaan Aziz salah sama sekali. Ianya kiriman dari Natasha. Ala Natasha yang bajet hot dekat FB tuhhh. Dok berchatting dengan dia tapi tak pernah nak dibalas. Dan akhirnya setelah helah dan keberanian Aziz memberi nombor telefonnya di private message di Facebook Natasha barulah gadis hot itu rela menegurnya.





Itupun setelah dia menukar gambar profilenya mirip seakan Aaron Aziz!

'Ahh kau tewas Natasha. Brilliant man win!' Aziz senyum meleret. Puas. Seakan hero dambaan wanita Malaya. Itu memang tidak dinafikan. Memang wajahnya persis Aaron Aziz. Tapi sekali imbas dibahagan sisi wajahnya lah...
Atleast laa...


*****


Setelah dua tiga bulan mereka saling berchatting di Facebook dan melepaskan rindu di talian telefon, akhirnya mereka decide untuk berjumpa. Maka sejarah percintaan mereka sedang di plot perkembangan.


Natasha : Ayg baru nak bertolak ni abg..leih kurg 2jam sampai tau. :) Tiket flight ayg kul 2 ni. XD

Aziz : Abg pakai tshirt pink mcm ayg.

Natasha :  Euww gediknyew diew hiks ;p

Aziz : Ane dew. Love u

Natasha : Ala bang, ayg x jd jmpe abg. Kucing ayg kat umah nak beranak dh tu..Next time okeh. Love u more

Aziz : :'(


*****


Kini cinta Aziz bertambah mantap walau pelbagai alasan Natasha untuk tidak bertemu dengannya. Yelah kalau dulu dirinya sibuk sebagai Director Persatuan Rukun Tetangga Taman Ehsan, Kokdiang, Kedah barulah sekarang berkesempatan mencuri masa bertemu Natasha di hujung Malaysia. Maka....


Pada tarikh 03 December 2012, bertempat di Restoran Kasih, Skudai Johor....

Dua hati telah berjanji ditepati. Awan mendung yang berarak seolah sayu akan pengorbanan dua hati ini. Setelah dua tahun berkasih, saat inilah bagai dua jiwa bakal jatuh hati sekali lagi. Seperti pasangan kekasih yang lain, baju matching-matching kaler pasti menjadi adegan dalam berjanji temu. Kali ini mereka sepakat memilih hitam dari jenama Durban.

Aziz seolah terpana saat pertama kali melihat Natasha. Matanya yang bulat semakin bulat. Degupan jantungnya yang pantas semakin pantas. Peluh yang sejuk semakin laju mengalir.

"Na..ta..sha..?!"
Aziz seolah gugup.

Natasha menyelak rambut diparas bahunya. Lalu tunduk tanda malu-malu gadis melayu. Aziz kuatkan gugupnya untuk sambung berbicara dengan Natasha.

 
"Tak...tak...tak...sangka..you..ni............

 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PONDAN!!!!!!"
Aziz pengsan!



 TAMAT.



Ps :: Tiada kena mengena yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia.
Pss :: Malas nak buat cerita jiwang der.
Pss :: Kelas kau Tashaaaaaa profile picture fake!



10 comments

October 19, 2012 at 5:04 AM

damn! pondan! hahah

http://kaio.my

October 19, 2012 at 4:33 PM

gua copy paste part

Tut tutt, tut tuttt...


Aziz mencapai telefot bimbit disisinya.

:D

October 19, 2012 at 10:41 PM

Euwww auw rupanya..hehe

October 20, 2012 at 12:52 AM

sebijik macam citer kat majalah..haha..

seyes lawak..

October 20, 2012 at 8:49 AM

Assalamualaikum

hihihhihihi.nice story.awak pndai la berimaginasi

October 20, 2012 at 9:17 PM

hahaaha..pondan upenyee..hihi..pnah bca cita seakan ni jugakk..:)

October 22, 2012 at 1:13 AM

hahahahahahahahahahahahah

October 23, 2012 at 4:35 PM

hehe. sentap makkkkk. :)

October 28, 2012 at 8:58 PM

hekhek. klakau...

November 1, 2012 at 10:54 PM

hee, uat saspen je, papen besh aa cite nii

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!