October 14, 2012

Marathon Adam & Hawa [Online Link]

Assalammualaikum,


Kak Jah, Senah, abang Megat, Cik Nab semua dah lama layan Adam dan Hawa ni uols. Ahkak je lambat setapak. Bak kata orang muda-muda, biar lambat asalkan gorgeous uolssss. (Gilo mung)


Bagi yang tak tahu tu, drama Adam dan Hawa ni sedang menjadi kegilaan para mak-mak, akak-akak, nenda-nenda serta adik-adik (kategori a-aw) termasuklah akak. Ihik ihik. Sebab apa para wanita gilakan Adam dan Hawa? Sebabnya, ahak itulaah.... Tak sempat bagitau korang dah tahu... Gojes-gojes... Give me five..


Oh mannnn, jangan tenung ai macam giteww. Pheww


Bagi yang takde saluran Mustika mahupun piring Astro, usah risau, marilah menjadi penjenayah siber dengan menonton Adam dan Hawa secara atas talian (online). Malas nak bagi online link kat kamu-kamu semua sebabnya habislah industri hiburan kita kalau ada 10 orang macam kita-kita kan. Kamu pergi jela Google, berduyun keluar senarai. Google kan serba tahu...





Ps :: Now watching Adam dan Hawa episode 10. Jangan kacau.



18 comments

October 14, 2012 at 1:30 PM

hihi..betul tu..,nina pon duk tgok adam hawa..on9..~Ngee~..

October 14, 2012 at 2:11 PM

hohoho..best tak citer ni? aku xtengok lagi tp lagu hafiz n siti tu memang sedap gilaaaaaaaaaa!! :)))

October 14, 2012 at 3:14 PM

saya juga melayan cite ni :)

kehenseman adam mukhriz sangat mencairkan hati, auwwww :P haha

October 14, 2012 at 8:46 PM

alamak internet jeles

nk tgggu org donlod jela

October 15, 2012 at 12:00 AM

wok alooo. baru je eksited nak tahu link dia gapo. haipp

October 15, 2012 at 6:53 AM

amb0i kemain. haha
x tengok pun drama ni
tapi pernah bace n0vel ni sebelum ni
sweet n best kan

October 15, 2012 at 5:32 PM

best ke citer die zila ? nana jarang tengok tv ...

October 16, 2012 at 1:08 AM

tapikan . tak sama dgn novel . tgok yg drama ni rase tak feel cem na tah . pelakon kot .

heroin die tak cun . nak izara aishahh !
heroo die dh familiar sgt rasanya . nak fahrin ahmadd!

kehkeh .

October 16, 2012 at 9:45 AM

tak tengok pun citer ni.....

October 16, 2012 at 10:06 AM

sy plak sdg mencari novelnya.. ingin skli baca novel adam dan hawa.

October 16, 2012 at 5:33 PM

sya tak pernh layn lagi drama adam hawa ni..novel tu byk kali baca hihi

October 16, 2012 at 6:19 PM

duk kolej x dapek nak layan !

October 18, 2012 at 1:40 AM

hehehehe. ain tak follow pulak cite ni. kureng minat pulak. ;P

October 18, 2012 at 3:38 PM

hahha i [un suka tengok citer ni.. best wooo.. romantik.. hehe

sorry dah lama tak datang sini..

October 18, 2012 at 4:52 PM

ok prass sampai sekarang aida pura2 tak berminat dengan cerita nie.. sebab? sebab tak dapat tgk.. huwaaa!!

October 18, 2012 at 9:01 PM

kt rumah aiii tkde byond. i pon terpaksa jd penjenoyahhh jugak XD

October 22, 2012 at 1:14 AM

membayangkan kalau Shuib raja lawak yang ganti aaron aziz .

*bunyik cengkerik*

Kbai

October 25, 2012 at 3:36 AM

Wah! De geng!! Memang best kan citer tu...hoyeah!! Suke sgt..seb baek aaron dah kawin..uhuk..eh bukan..seb baek nieza dah kawin..

#feeling..kan best dpt hubster muke cam aaron..wahahaha...

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!