September 24, 2017

Legakan kehausan anda dengan CoolBlog!

Assalammualaikum and hi!

Setakat ini minuman kegemaran yang paling sedap dan murah mengikut sedap rasa tekak ni mestilah CoolBlog. Senang nak dapat sebab kiosk CoolBlog dekat dengan rumah je. Kalau sesaje tak tau pi mana mesti singgah CoolBlog dalam Giant Tambun hihi



          CoolBlog honeydew smoothies + apple jelly & CoolBLog Oreo smoothies banana choc

CoolBlog bukan saja sedap sesaje, terlajak murah, tapi ada pelbagai pilihan minuman yang dapat memikat selera masing-masing. Masing-masing mesti ada feveret pilihan kan? Kalau dulu saya mesti order Blue coral smoothies tambah topping apple jelly tak pun manggo jelly. Yummehh

Tapi sejak diperkenalkan dengan Oreo Smoothies asyik order jenis ni je... Memang terlajak sedap dan menyelerakan! Kalau tak tambah topping pun cukup. Kalau tambah terasa air tu penuh, padat malah dapat kenyangkan perut korang sementara waktu huhu


Current obssesion CoolBlog Oreo Smoothies


Peppermint Choc asyik sold out je duhh

Harga CoolBlog adalah berbeza mengikut jenis range minuman yang korang order. Setakat ni murah lagi dari yang lain dan sedap.  Korang suka yang mana? Belum cuba boleh pi cuba sekarang? Minuman feveret aku sekarang ni tentulah......

CoolBlog oreo smothies banana choc!


Boleh layan waktu dimgin dan sejuk


Layan waktu terik mentari lagi padu bebb


Apa lagi jom cuba lekaihhhh ! 


1 comment

September 24, 2017 at 11:23 PM

Sedap je...

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!