September 9, 2013

Our Online Shop - KNZeq.SHOP

Assalammualaikum, 

Hai pembaca sekalian. Rindu nak bermanja di hati korang. Yelah hati korang yang tengah baca bait-bait ayat ni kan. Ada ke pembaca yang suka baca blog kuat-kuat? Angkat tangan?! Anda boleh masuk AF. Tiba-tiba dan tak lawak. So tak boleh masuk Raja Lawak. (Fuhh macam mana nak buat ayat pendahuluan ni???)


online shop, shopping online, KNZeq.SHOP



Dijadikan topik, saya berjaya membangunkan online shop saya sendiri >> KNZeq.SHOP. Alhamdulillah. Mohon support ya kawan-kawan dan para blogger sekalian.


KNZeq.SHOP ni nak sebutnya biasa je (K.N.Z SHOP), hasil gabungan 3 nama sebenarnya. Nama siapa? Biarlah rahsia dan eksklusif gitu.... Online shop saya ni memang tersangatlah baru dan hampir sebulan nak set up dan berjuang sama ada mahu betul-betul teruskan ataupun tidak. Sebab yelah ingat benda main-main ke xila? Oleh itu, haruslah memerlukan support kan?


Setakat ni kami menawarkan produk peplum iaitu Peplum Qistina dengan pelbagai warna yang menarik. Untuk harga kawan-kawan ataupun blogger insyaAllah kita kasi kaw-tim. So dont worry. Dalam masa terdekat, kami akan tambahkan produk kami seperti jubah, peplum, baju kurung, dress, baju Muslimah, tudung, fesyen dari Korea dan aksesori wanita yang lain. Untuk para lelaki sasa diluar sana elok sangatlah hadiahkan kepada gadis-gadis pilihan anda supaya anda kelihatan semakin sweet seperti Aaron Aziz. Ouchhhh kih kih


Semalam baru lepas tengok drama Anugerah Dendam Terindah lakonan Aaron Aziz dan Nadia Nisaa. Ok lah not too bad. (out of topic) :D


Oh ya kembali promote. Mohon like ya kawan-kawan. InsyaAllah dalam masa terdekat nak buat mini giveaway lah untuk kawan-kawan blogger. Nanti sokong tau! Hehe. Jemput bertandang ke blog dan Facebook Page KNZeq.SHOP ya. Kasi cuci-cuci mata dulu lah.... Kami promote online shop kami khas untuk blogger dan kawan-kawan terdekat kami tau... Terharu tak? Ngeeee....


Blog : www.knzeq.blogspot.com
Facebook Pagehttps://www.facebook.com/KNZeq.SHOP



27 comments

September 9, 2013 at 10:20 AM

makin maju acik paris kite...

:)

September 9, 2013 at 10:38 AM

wah wah wah..... nanti mama like like ye xila.. hihi

September 9, 2013 at 10:55 AM

semoga berjaya dan akak doakan yer...

September 9, 2013 at 11:34 AM

selamat maju jaya, insha Allah :)

September 9, 2013 at 11:41 AM

terima kasih sista :)

September 9, 2013 at 12:08 PM

all the best.. dah like.. :D

September 9, 2013 at 12:40 PM

alhamdulillah nanti kak lea beritahu officemate.bolehlah kami rambang mata di sana he3..all the best.semoga semua urusan dipermudahkan Allah,amin :)

September 9, 2013 at 1:04 PM

ok nak p terjah.

September 9, 2013 at 1:32 PM

Wah .....bisneswomen lah ni yeh... Bagus berjinak dalm perniaggan ni, manalah tau kaya raya satu hari nanti!

September 9, 2013 at 1:40 PM

selamat maju jaya sis ..huhu

September 9, 2013 at 2:36 PM

Assalamualaikum. Thank sudi joined Review Blog 2.0. Sheila akan update senarai calon yang dah lulus semua syarat untuk direview dan yang belum cukup syarat lagi. sila follow blog Sheila sekiranya belum follow sebab Sheila tengok ada 45 blogger tak follow blog Sheila, so Sheila tak approved comment di ruangan entri Review Blog 2.0 

September 9, 2013 at 3:58 PM

tahniah, moga terus maju jaya !

September 9, 2013 at 5:48 PM

Pergh.. Semoga terus sukses tau dalam bisnes.. Hehe

September 9, 2013 at 6:56 PM

SELAMAT MAJU JAYA DIUCAPKAN.. :)

September 9, 2013 at 6:56 PM

SELAMAT MAJU JAYA DIUCAPKAN.. :)

September 9, 2013 at 8:22 PM

wahh sekarang dah ada blogshop sendiri ya? tahniah dan semoga maju jaya. kakak support kamu! heeee

September 9, 2013 at 9:00 PM

Tahniah xila..ada yg berkenan dihati nnti...bleh lew rietta PM xila....tpi suka tgk koleksi xila...mmg trend terkini...dan byk permintaan...

September 9, 2013 at 11:33 PM

x de jual baju laki ke haha

September 10, 2013 at 12:53 AM

okay, dah tengok.. ada skirt yang zizie nak.. tapi, tak pernah beli barang secara online, so takut2 masih ada dalam kalbu.. hehe..

September 10, 2013 at 1:40 AM

Good luck sis ;)

September 10, 2013 at 3:51 AM

owhhh yg awak punya la 2 eh XiLa he3 =) kalau adik2 sy minat boleh la juga beli..xpe2..nnti sy ushar lg, sbb kalau jubah ada yg minat..all the best..smoga berkembang maju..kalahkn zalora lpas ni..he3..

September 10, 2013 at 10:25 AM

semoga terus sukses :)

September 10, 2013 at 11:01 AM

woww tahniah yerkk ...maju jaya :)

September 10, 2013 at 2:04 PM

Assalamualaikum. sheila dah terjah! murah2 dress yang awak jual. heeeeee. insyallah nanti sheila follow sana ye :)

September 10, 2013 at 3:30 PM

on9 shop nixde risiko sgt,cume kenerajin tgk pesanan & pastikan pesann dan barang yg dihantar tu betul dan sampai kpd org yg pesan.tp modal pun kene pk jugak kan kan kan?

September 10, 2013 at 4:30 PM

best of luck for your business!

September 11, 2013 at 10:00 PM

Hahaha..dnga peplum trus akak teruja..nk terjah jap lg

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!