November 9, 2012

Cool Blog & Cute Blog

Assalammualaikum,


Lately ni bila rasa dahaga mesti teringat dekat Cool Blog. Lagi-lagi yang berperisa cekelat (Chocolate Blog). Perisa Oreo pon sedap (Oreo Blog). Dua perisa tu je yang pernah beli. Takut nak beli perisa lain sebab membazir kalau tekak tak dapat terima. Kannn. (suara-suara sumbang)




Kenapa Heliza Helmi kiut sangat nehhhh???

Bolehlah lawati dan Like laman [Facebook Cool Blog] untuk maklumat lanjut atau terus ke [Website Cool Blog]. Kat sana lagi giler comei Heliza Helmi tu. Gewammm. Rasa macam nak buat besan je. Kah kah.



Nampak tak laptop den ditumbuhi pelekat Cool Blog free?



Cawangan Cool Blog kat rumah den dekat aje haa. Nasib baik tak ikut nafsu sangat sebab mahunye rasa hari-hari nak pergi. Kalau ikutkan harga bagi secawan perisa Cool Blog bolehlah diterima. Tak macam kiosk ice blended lain, mahal, malah tak sedap pulak tuh. 

Tekak hari-hari mahu ais sejuk. Dulu dah janji tak nak minum ais sejuk dah sebab nak jaga awet muda konon (kihkih). Tapi sekarang ganti Cool Blog dengan milo sejuk. Wee. Pastu kasi tabur plak serbuk dekat atas ais tuh. Memang sedapppp. Dah macam boleh bukak kiosk Milo Sejuk Tabur Xila Wink-Wink Sdn Bhd. Gagagaga.



Milo Panas anyone? Siap setrow lagi






Ps :: Siapa duta Cool Blog sebenarnyewww niewhhh? ;p
Pss :: Oh kiut tak blog kiteww? ;p


28 comments

November 9, 2012 at 10:11 AM

1st?

November 9, 2012 at 10:21 AM

hehe..kalau ain, ain suke cool blog yang masam2..contohnyer lemon, oren, blackcurren, blueberry..hehe..tp yang bulat2 tu mmg xkn tggal..suker giler..=)

November 9, 2012 at 10:27 AM

nasib cool bukannya hot..hahaha..:)

November 9, 2012 at 11:38 AM

saya tak pernah makan lagi blog sejuk ni... sedap sangat ke?? ramai yang kata sedap ni..

November 9, 2012 at 12:55 PM

belum pernah minum lagi cool blog .. huhu

November 9, 2012 at 1:11 PM

aku suke yang tembikai susu. yooo!

November 9, 2012 at 1:13 PM

Heliza Helmi amat lh comell ..
dulu , dapat beli pun waktu outing dari asrama .. bukan dpat minum selalu .. ;D

November 9, 2012 at 2:54 PM

Dah lama x minum cool blog. suka yg perisa coklat.. hu3...


Heliza mmg layak kan jd duta cool blog... dia comel.. aumm.. =p

November 9, 2012 at 3:52 PM

sejenis nata de coco kah tu?

November 9, 2012 at 4:56 PM

eh, cwn kite same..ahaha..
mcD kan??:) sgguh xde akitan komen ne..

November 9, 2012 at 6:25 PM

sangat cute heliza jadi duta cool blog :)

November 9, 2012 at 6:59 PM

saye pon suke layan cool blog, cume stop ni sbb seseme n batuk,hehe,,kalau saye suke try mcm2,

paling best saye suka coral blue n vanilla, pastu topping mangge,heheh memg xtoleh2

November 9, 2012 at 7:30 PM

oreo+pearl..sedappppp :P

November 9, 2012 at 7:44 PM

mai minum coolblog bila org blanje je..hahahahahahha...kedekut :B

November 9, 2012 at 11:25 PM

xpernah dgr..huhu
errr cute sgt ke heliza tu....ehehe :p

November 9, 2012 at 11:54 PM

sdap jgak cool blog ni... secawan puas hehehe

November 10, 2012 at 12:57 AM

comelnyee cool blog tu..ehh? :p

November 10, 2012 at 7:27 AM

masalah bile bace entry ade heliza helmi... rse xmo lari je dr blog nih... hehehe =P

November 10, 2012 at 11:59 AM

yaya baru 1st time try ari tu..ube oreo blog..bleh la..lepas ni nk try chocolte blg plak..tp ABC blog pon sedap taw..manis..hehe.;p

November 10, 2012 at 2:57 PM

cool blog bolehlah sedap. sedap & harga boleh diterima akal lagila.. haha

November 10, 2012 at 4:48 PM

xpernah minum, sadis :'(

November 10, 2012 at 5:44 PM

tol2x muka heliza mmg comil !!

November 10, 2012 at 5:53 PM

cool blog dah ade banyak kembar yang sama dengan nye . hehe

semua sedap sedap :)

heliza cntik sgt !

November 10, 2012 at 6:18 PM

cuba lah blue coral . sedap juga :)

November 10, 2012 at 6:30 PM

tak pernah minum ga.. lom ada kesempatan agi..hahahaa.. cumeynye heliza dan tuan blog.. ;)

November 10, 2012 at 9:52 PM

I selalu beli cool blog milk tea + choc + strawberry.. sedap jugak.. kejap je habis.. itu yang tak best.. rasa macam nak pegi topup selalu je.. tapi tak nak bayar.. boleh ke.. :p

November 11, 2012 at 5:54 PM

memang sedap sgt..
hahhaha,

first time mkn, org blaja..
haruslah sedapkan.. :)

November 11, 2012 at 7:41 PM

tringin nk bukak stall coolblog. tp xdpt2 lg. huhuhuhu...

harap2 ada modal lebih n rezeki nnt.

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!