November 8, 2012

Kelab Peminat Burung Unta

Assalammualaikum,


Sekarang jadi big boss terasa macam masa terlalu banyak untuk dibazirkan. Dengan itu, saya mengambil keputusan untuk aktif berblog secara rakus. Kalau mood malas dia nak datang, nak log in blogspot pon terasa malas. Sementara mood tengah rajin blogging, haruslah diberi perhatian kan.


Semalam dengan tiba-tiba terbuat Fan Page kat Facebook. Hehe. Dulu pernah buat, pastu terdelete. Lepas tu, mungkinkah akan terdelete balik? Haaaaa. Saje je buat sebab dekat Facebook sendiri terasa diabaikan je. Malas nak meriahkan Facebook sendiri.






Mari Like _ Dearxila

Mencari lima orang pertama yang like dan review seikhlas hati akan ditawarkan. Saje je nak petik blogger dulu suruh Like sebab bloggerlah yang ramai bertandang ke blog neh. Teman-teman rapat, family banyak yang tak tahu tentang blog zila ni. Cuma ada la dua tiga orang kawan yang tahu wujudnya blog nih....


Dah tu sape yang rasa dia terawal Like, bagilah komen kat bawah nih mahupun post kat Fan Page Facebook tuh. Bagitau sekali nama blog korang. Senang nak detect dan kalau personal FB yang Like kan susah nak cam. Haa..






Ps :: Burung Unta lah sangat. (Aukk Aukkkk~)



22 comments

November 8, 2012 at 12:59 PM

saya dah like..tapi tak tau la yang terawal ke tak..hehehe

November 8, 2012 at 12:59 PM

nice!


done follow

November 8, 2012 at 1:13 PM

unikkk lah unta ni. hehehe

November 8, 2012 at 1:30 PM

wah...dah ada fan page...bagus! ^_^

November 8, 2012 at 2:25 PM

ok dah like.. saya like 2 kali.. so saya nak mintak 2 hadiah la nie... Hahahaha =p

November 8, 2012 at 2:57 PM

hamboi ..hehe..terbaiklaa .. :D

November 8, 2012 at 3:08 PM

tertarik plak dgn burung unta tuh... hehee... cute xD

November 8, 2012 at 3:30 PM

org suka mesti org like..hihi..

November 8, 2012 at 3:39 PM

wa...dah ade page fb sendiri la dier.... =)

November 8, 2012 at 3:57 PM

Rajin awak buat fan page..sya punye fb sendiri mls nak update..huhu

November 8, 2012 at 4:27 PM

mhahahahaha aku org yang ke-4 like :)

November 8, 2012 at 4:34 PM

gua pun nak buat laaaaaaa. tungguuu! haha..

November 8, 2012 at 5:17 PM

comel burung unta....secomel tuan dia gak ..hhehehe

November 8, 2012 at 6:01 PM

semoga berjaya nanti....... nak pi like kejab!!!!

November 8, 2012 at 6:18 PM

hu3...... no 6.....

November 8, 2012 at 7:25 PM

wah mcm best je.
Tq singgah blog saya.

November 8, 2012 at 10:26 PM

dasat laa, terbuat & terdelete fanpage, hukk...

November 9, 2012 at 1:54 AM

huhu...sudah likeee likeeey...ekekekek :D

November 9, 2012 at 4:49 AM

Bestnya kalo dpt mkn burung unta.. hehehe. Mcm mana yer cra nak buat fan page kt facebook?.

November 9, 2012 at 9:37 AM

morning!!.. singgah sni pagi2.. done follow..

November 10, 2012 at 12:58 AM

yeayyy..dah like :)

November 12, 2012 at 12:33 PM

ok.... dah like...

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!