December 6, 2012

Double Buffered Earnings Sedang Berlari-lari

Assalammualaikum,


Baru ku pasan buffered earnings dari Nuffnang duk running-running di dalam blog ini setelah lama tak check account Nuffnang. Dari Maxis dan Sogo. Terima kasih Nuffnang. Last time dapat buffered earning tahun lepas dari blog sekian-sekian.

Dan aku tak pernah faham apa itu CTR dan memey tak mahu faham. Nanti aku pening. Bagi aku, aku blogging untuk mengisi hobi yang sedang sangat lapang ni. Aku dah malas nak taip panjang-panjang kebelakangan ni walaupun banyak cerita nak dikongsi. Padahal tengah dalam mood baca novel. Kahkah. 

Thanks again Nuffnang. Thanks much-much jugak kepada readers blog ini. Kamsahamida. 

Yee I love you to...*lambai-lambai. (Hahah.)


24 comments

December 6, 2012 at 1:31 PM

wahh ! tahniah zila :)

December 6, 2012 at 1:39 PM

BE x pernah pun berlari-lari dalam blog kite.. sedey woo.. haha

December 6, 2012 at 1:49 PM

heh heh.. hari kata nak belanja buskin robbin kan??hehehehe :P

December 6, 2012 at 2:08 PM

perggh!!! jeles ok...cpuv kami zero..haha

cpc ada la brapa kupang ja

December 6, 2012 at 2:13 PM

@shida
gerek sehhh

@bdk famous
die tgh kayuh pelan2 kot. positif2 ;p

December 6, 2012 at 2:28 PM

mencik2 xdpt2 lme da

December 6, 2012 at 2:35 PM

tahniah wak...skali dua da~~~

December 6, 2012 at 2:37 PM

bestnye dia dapat BE.. :)

December 6, 2012 at 3:02 PM

tahniah .. ssh nk dpt. muncul pon tak xnk .. nie kn pulak menari2...hehehh

December 6, 2012 at 3:14 PM

Wah...Bestnya~~~

December 6, 2012 at 3:53 PM

Wah! Bestnya dapat BE.. MM tak pernah dapat lagi BE ni.. Takpelah, pelan2 kayuh.. Mudah2an murah rezeki nak dapat BE cani.. =)

December 6, 2012 at 4:05 PM

tahniah yea...

psss...aritu olahraga ngn bola sepak men kat UUM....

December 6, 2012 at 4:36 PM

kalau dah layan novel, memang ralit. tak makan pun, perut terasa kenyang je. selagi novel tak khatam, selagi tu dok kelek ke sana ke mari. haha.

December 6, 2012 at 9:46 PM

apa yg blari2 tu..??
hehe

December 7, 2012 at 9:42 AM

Wah tahniah! tahniah! rezeki.. :)

December 7, 2012 at 10:35 AM


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

December 7, 2012 at 11:53 AM

Na pulak tgh belajar mengenai nuffnang hahah

December 7, 2012 at 1:52 PM

Err tak pernah tau psl sume ni. Org duk cite nuffnang la buffered earning laa taktau apa2. Huuu kesian kannn #_#

December 7, 2012 at 3:26 PM

nuffnang kita rm2 je T__T

December 7, 2012 at 6:56 PM

wah,tahniah..cheery xdpt2x pun..sob2x:(

December 7, 2012 at 8:16 PM

wuuu~ untunglah dia ada 2 BE skrg ni. Nad pun ada 1 je taw, hihi

December 8, 2012 at 2:12 AM

dah lame cerai talak 3 dgn nuff ni...apepun tahniah...

December 8, 2012 at 12:02 PM

hewhewww, huntunglaaaa nuffnang dy duk run run mcm running mannn. pheww

December 10, 2012 at 1:16 PM

ain dah lama tak cek nuff...:))))

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!