December 7, 2012

Kau Rainbow Di Hatiku Di Kinabalu

Assalammualaikum,


Saat keluar rumah.


Saat mendriving gitu...


Saat terketar-ketar pegang phone sambil drive kan.



Agak-agak dapat tak tengok pelangi di puncak Kinabalu? Awan nano banyak la der. Saya patut buat label post Kinabalu la sebab asyik post pasal Kinabalu kan. Yelah kan, sebab nanti kalau saya dah sampai puncak Kinabalu haruslah post pasal Kinabalu jewww. (Ahak)

Teringat movie Hatiku Di Kinabalu. Teingin nak panjat Kinabalu dengan wira saya. Hahahah. Soon soon insyaAllah. Lepas dah di ijab kabullah ye. Tapi tunggu dia muncul lah. Kah kah. Mungkinkah Fahrin Ahmad. (Pengsan)




26 comments

December 7, 2012 at 10:45 PM

Hahaha! Terketar2 tu buat pelangi tu jadik bengkok2 :P

Hatiku di Kinabalu. Best!! Nanges kut tengok. Hehehe. Owh nak gi panjat gunung ke? Wahh wahh! Kemaen. Jangan lupa org di bawah bila sampai di puncak sana ya :D

December 7, 2012 at 11:03 PM

mekasih tgk saya smpai terketar2 errr

December 8, 2012 at 2:03 AM

ko knp bah?

mo cari pacar dari sabah ka?

December 8, 2012 at 3:28 AM

indah ciptaan Allah swt :)

December 8, 2012 at 9:18 AM

comelnya pelangi tu.. nanti nak g kinabalu, bawak la saya sekali..hehehe :P

December 8, 2012 at 11:59 AM

hehhee..
pelangi pun dah belok gayanya,
kau rainbow di hatiku :)

December 8, 2012 at 12:33 PM

wow. pelangi kembar la...hehe

December 8, 2012 at 2:37 PM

cantiknya rainbowww :)

December 8, 2012 at 3:32 PM

pelangi yg indah ;)

December 8, 2012 at 4:47 PM

Ni betul2 ke/edit nih?Cantik la~~

December 8, 2012 at 5:20 PM

Cantiknya, bilala nak ada rezeki tengok gunung kinabalu ni...mudah mudahan...

December 8, 2012 at 5:50 PM

cantik gambar2 pelangi tu...

December 8, 2012 at 6:27 PM

woo...pelangi..

December 8, 2012 at 6:41 PM

MM dari kecik sampailah skang ni still teruja tak ketahuan tiap kali nampak pelangi.. So indah kan ? =)

December 8, 2012 at 7:45 PM

terus bengkok pelangi tu ! haha :P

December 8, 2012 at 8:45 PM

cantiknya pelangi itu..:)

December 8, 2012 at 9:47 PM

salam kenal dik
akk folo sini ;)

nice blog ..

December 8, 2012 at 10:21 PM

lawa ! :D

December 8, 2012 at 10:25 PM

ada 2 lagi tu

December 9, 2012 at 12:21 AM

indahnya ciptaan tuhan...

December 9, 2012 at 1:29 AM

sama la kita....cik siti pn teringin nak panjat gunung kinabalu gak

December 9, 2012 at 1:50 AM

masa kecik dulu kwn ckp jgn tunjuk arah pelangi nti jari putus hehehehhe

December 9, 2012 at 8:04 AM

semoga ketemu orang yg dicari....

December 9, 2012 at 1:41 PM

cantik...tringin jgk nk panjat G.kinabalu dgn jejaka pujaan :))

December 10, 2012 at 1:12 PM

cantik,,walaupun terketar2 amek gambar :)

December 14, 2012 at 11:46 PM

haha.. tak boleh blah tang terketar2 tu habis bengkang bengkok pelangi yang indah tu :P ehem fahrin ahmad? oh tidak..

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!