December 3, 2012

Windstruck | Ikhlas

Assalammualaikum... 

Nangis teresak-esak dah nih lepas tengok Korean Movie - Windstruck. Movie nih rasanya dah lama, tapi baru je dapat tengok tadi. Mula-mula happy-comel-blur couple, lepas tu part nangis-nangis je hujungnya. Syahdu tau... Lebih syahdu dari Istanbul Aku Datang yang ada Lisa comel tapi movienya macam cerita cinta yang biasa. Curang - cari lain. Tetttt.




Yang pasti, lepas tengok je terus download buat koleksi. Cerita nih laju siket la dari movie Daisy. Korean movie jugak. Heroin yang sama untuk Windstruck dan Daisy. Pergi je taip kat Youtube - Windstruck, gerenti jumpa. Tak jumpa, habaq mai ngadu kat akak noh.

Kalau diberi pilihan, nak jadi macam Lara Croft. Ganas dan menggoda. Haha.






Ps :: Dah tengok jugak Istanbul Aku Datang. Xoxo, x, publish!



23 comments

December 3, 2012 at 7:58 PM

hehe ingat dulu time tengok cerita nie waktu sekolah lagi ayah OE beli CD die...
waktu tu tengoklah banyak kali lepas tu nangis banyak kali.. hehe...
Istanbul aku datang pun dah tengok jugak... hehe... ^^

December 3, 2012 at 7:58 PM

Bru tgk semalam....thanks to you...rietta pown suka pa xoxo...d publish...cm kiut jew....

December 3, 2012 at 8:05 PM

hey kawan jangan pengaruh i banyak sangat :)

December 3, 2012 at 8:11 PM

Hahaha! Rasanya mana boleh nak compare Korean Movie ngan Malay Movie. Hehehe. Bukan la sebab apa. Dorang tu org luar, jarang2 kita tgk. Pelakon kita biasa sgt nampak. Jemu la jadinya :P

Plus, Korean movie kalau sedih mmg sedih betul. Meleleh2 air mata ni kuwa. Ahaha!

December 3, 2012 at 8:18 PM

mcm best jeee ...

December 3, 2012 at 8:27 PM

lama dah x layan movie or drama..mungkin kematangan sudah mula tumbuh..haha, matang la sangat

December 3, 2012 at 8:27 PM


macam pernah ada movie ni dalam hard disk, cuma tak tertengok jer lagi

December 3, 2012 at 8:33 PM

mmg da lme da ia memang meruntun jiwa sungguh

December 3, 2012 at 10:15 PM

haih. tak siap keje la aku layan cerita korea kau. nanti aku komen ye...

December 3, 2012 at 10:42 PM

kalau awak jadi ganas dan menggoda, saya pasti saya akan tergoda..hehehe :P

December 3, 2012 at 11:08 PM

rasa mcm dh tgk..hewhewhew

December 4, 2012 at 1:06 AM

movie ni la yg kecoh kat tuiter tu yee. ooo.

December 4, 2012 at 10:50 AM

huhuhu cam best...nak cari r ceta ni...thanks for sharing wak~

December 4, 2012 at 7:15 PM

Windstruck? MM pun tak pernah tengok lagi.. Nanti nak donlod gaklah.. Dah lama tak layan korean movie nih.. =)

December 4, 2012 at 7:17 PM

wahh macam menarik jek cerita ni. nak cari kat youtube lah! thanks sharing :D

December 4, 2012 at 9:12 PM

kisah ape cite korea tu? mcm best je.. hehe. ikhlas kene ada pada kedua2 pasangan.. kalo sorang je ikhlas, xkekal gak hubungan..

December 4, 2012 at 11:40 PM

hehe.. nasib la l xlayan cite nih. kalau tak dok nanges sorang2.. keh3.. cinta u iklas eh xila? bukan snng nk cari org yg ikhlas nih. bila kita ikhlas org lain plak xikhlas. adoi3...

December 5, 2012 at 1:02 AM

woww ! nak layan la cite ni ! ^^

December 5, 2012 at 1:09 AM

wah citer klasik ni....ni mcm prequel kepada my sassy girl sebab part yg last, "si roh" kasik temukan dgn hero my sassy girl tu...oops terbagi spoiler pulak sikit...

PS: tapi personally movie korea lama yg saya respek ialah Sunflower...mmg sedih walaupun bukan citer cinta...

December 5, 2012 at 3:16 PM

hahhaha . apa ni apa ni .

romantik nampak hati tuu

December 5, 2012 at 4:59 PM

2 3 hari ni baru nak layan cite korea..rupa2nya best jugak..huhu

December 10, 2012 at 1:24 PM

tak pernah tgok lagi..baru taww...nak download lah...

December 10, 2012 at 1:24 PM

tak pernah tgok lagi..baru taww...nak download lah...

Post a Comment
 
HOME | ABOUT ME | PORTFOLIO | BLOG TIPS | SITEMAP | CONTACT ME
This is a personal web blog and any opinions expressed here was represent my own unless otherwise specifically stated.
If any entry had been share from this blog should be credit given to www.lovexils.blogspot.com.
Thanks for your visit sweet people. :D
copyright 2007-2016 to Love,xils!